avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul civil - donatia si drepturile proprietarului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul civil - donatia si drepturile proprietarului

buna ziua . am o nelamurire in legatura cu donatia, in urma cu un an parintii au decis sa-mi doneze imobilul insa este specificat ca nu-l pot vinde decat dupa decesul acestora . acum contractul este pe numele meu insa utilitatile au ramas pe numele tatalui , de la momentul efectuarii donatiei si pana acum eu nu am locuit in acel imobil,iar tatal refuza sa achite datoriile la utilitati. cui i se incuviinteaza aceste obligatii mie sau tatalui ? in documente ezte specificata interzicerea vinderii acestui imobil ,insa daca tatal meu refuza sa achite datoriile as putea sa-l dau afara ?
Cel mai recent răspuns: miliuta , utilizator 15:45, 18 Aprilie 2015
Trebuie sa platiti deoarece este tatal dumneavoastra si, v-a lasat un bun pe care il ve-ti valorifica intr-un fel sau altul in decursul vietii .Cred ca parintii dumneavoastra s-au echivocat procedind in acest fel .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata utilitati fara penalitati Ovidiu_z Ovidiu_z UNA ZIUA, am o intrebre. Am avut datorie la întreținere 5600 lei, am achitat 3600 lei suma reprezentand utilitățile, restul de 2200 reprezintă ... (vezi toată discuția)