Adriantot a scris:
Ati discutat cu persoana care este expert contabil daca vrea sa devina cenzor al asociatiei?
Daca vrea sa devina cenzor al asociatiei si este expert contabil, incheiati cu acesta orice fel de contract vrea el pentru ca el raspunde de legalitatea acestui contract, este expert si face treaba legal. Cum spune el asa faceti.
Revin cu problema mentionata de mine.
Am facut asa cum a zis expertul contabil...si se pare ca am luat teapa.
A reusit sa predea raportul de expertiza contabila pe data de 22.09.2015(in raport e specificata luna 07.07.2015).
In raport expertul face urmatoarea mentiune:
"In conformitate cu dispozitiile legale in vigoare,cu reglementarile profesionale,legea drepturilor de autor si legea conexa,prezentul raport de expertiza este destinat membrilor asociatiei de proprietari nr....din.........(in calitate de beneficiar al prezentei lucrari de expertiza contabila extrajudiciara) si NU POATE FI UTILIZATA nici in tot si nici in parte fara acordul scris al semnatarului (autorului) ei."
Eu inteleg ca expertul contabil vrea sa ne conditioneze in a actiona in judecata persoanele care au adus prejudicii asociatiei ,folosind ca proba raportul de expertiza contabila.
Am inteles bine ?
Daca ne adresam justitiei si atasam ca proba raportul de experiza contabila extrajudiciara,fara acordul autorului ce riscam ?