avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sistemul- versus -fost condamnat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sistemul- versus -fost condamnat

revin cu ideea urmatoare...ai cazier, nu ai voie sa maninci, ai cazier nu ai voie sa muncesti, ai cazier nu ai voie sa ridici privirea mai sus decit te lasa sistemul, ai cazier trebuie sa muncesti undeva in minele de sare sau in minele de carbuni din siberia! ai cazier....esti condamnat,..esti condamnat sa fii condamnat sa nu ai parte de viata. sistemul e facut si gindit ca sa te aiba acolo inauntru dupa gratii imediat dupa ce iesi..pt dat fiind ca ai cazier..nu te ia nimeni la munca, asa fiind situatia tre sa maninci..mai ai si copii sa le dai si lor de papica.., sa platesti chiria..sa imbraci copii..>si asa uite cum se apuca omul care poate a gresit dingreseala odata..de fapte..da in cap..fura..tilhareste..! dc?..cum dc? ..sa aiba sa dea mincare la copii...sa imbrace copii..etc!si uite asa draga cetatene...audienta creste la protv stirile de la ora 17.00!pt ca omul acela care si-a luat usi in cap ca avea cazier..ca a gresit odata din gresealaa fost fortat sa faca ..ceea ce sistemul il obliga sa faca! romania...tara fara capatii, romania..tara sistemului pentru sistem! multumesc sistemului..ca ma lasa sa respir .! .
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 09:31, 30 Iunie 2009
va doresc o seara buna! probabil sunteti in anul inti la facultatea de drept! ..va inteleg! o seara buna!.
:offtopic:
Sigur ca sunt in primul an.
Multumesc, la fel.
cypryus_2007 a scris:

va doresc o seara buna! probabil sunteti in anul inti la facultatea de drept! ..va inteleg! o seara buna!.

Consider ca nu meritati efortul nostru de a va acorda sfaturi.
Probabil ca va meritati consecintele....
La buna vedere...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier judiciar elizachichi elizachichi Sotul meu a fost condamnat la 1 an si 2 luni inchisoare pentru furt calificat,art.208 al.4,209 lit. a,c,e,g C.P. cu 71,64 C.P. prin S.P. nr..../27.09.1990 a ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea judecatoreasca ContSters94352 ContSters94352 buna ziua. am fost arestat in 1998 pentru un asa zis viol cu o tipa.am fost judecat si pt faptul ca am vrut sa ma apar singur in instanta am fost condamnat si ... (vezi toată discuția)
Sunt reabilitat? Alemao Alemao Am si eu o problema care nu ma prea lasa noaptea sa dorm.In trecut am avut cateva condamnari pt furt calificat respectiv art.208-209.Ultima pedeapsa fiind de ... (vezi toată discuția)