In cazul in care ordinul de concediere al unui angajat este declarat neconstiutional de Curtea Constitutionala si anulat de Curtea de Apel Bucuresti printr-o decizie definitiva, iar angajatorul emite un alt ordin de concediere, angajatul mai poate cere anularea celui de-al doilea ordin de concediere si reangajarea? ( angajatorul nu l-a repus pe angajat in situatia anterioara anularii ordinului)
MULTUMESC!
Va multumesc foarte mult! Mi-ati oferit informatii utile si foarte importante pentru mine, de aceea indraznesc sa va mai adresez o intrebare:
Daca Contractul Individual de Munca inceteaza pe 16.05.2014, ordinul de concediere cu ce data trebuie emis, cu 16.05.2014 sau cu 17.05.2014? (ContractuI Individual de Munca expira pe 16.05.2014 in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti pronuntata in 16.05.2014)
Daca primul ordin de concediere a fost anulat prin decizia nr.55 a Curtii Constitutionale din 05.02.2014, Institutia emitand un al doilea ordin de concediere in data 12.08.2014, pot cere anularea celui de-al doilea ordin si reintegrarea in baza legii 554. art.9, alin.4?
Am depus imediat contestatia dupa emiterea celui de al doilea ordin din 12.08.2014, si la Tribunalul Teleorman am pierdut deoarece au mers pe art.80,alin.3 din Codul Muncii, netinand cont de hotararile Curtii Constitutionale, iar noi avem apelul la Curtea de Apel Bucuresti la finalul lunii mai. Ce sanse ne dati?
Reintegrare
o_zonne
In cazul in care am castigat anularea deciziei de concediere conform art 78 pentru ca era in concediu medical si am fost concediat ilegal si netemeinic, iar in ... (vezi toată discuția)