avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident

buna ziua si dori si eu daca se poate cateva informati pt ca sunt tare confuza ce o sa se intample ,sotul meu a avut accident intr-o localitate ,mergand cu masina o femeie i-a sarit in fata masini si a lovit-o nu a fost pe trecerea de pietoni ,vroia sa-l atentioneze pe sotul ei ca vine masina deoarece sotul ei iesa cu masina din garaj cu spatele si s-a speriat foarte tare ,oricum nu se intampla nimica deoarece sotul ei era pe partea stanga si sotul meu era pe dreapta si ea era tot pe dreapta ,dar s-a panicat si a crezut ca v-a iesi si se vor tampona asa ca mai bine a sarit ea in fata masini,a vazut-o ca vrea sa traverseze a pus frana tare a luat piciorul de pe frana si iarasi a iesit in fata masini si atuncia a lovit-o,a avut 24 de m de franare, asi dori sa stiu care ar putea fi consecintele pe care le poate suporta sotul meu ? si cam cat dureaza tot procesul si expertiza? si cand vor elibera dovada pt a repara masina ?va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 17:54, 12 Iulie 2009
buna ziua
ca avocat sfatul meu este sa aveti mare grija si avocatul dvs sa mearga cu imputernicirea semnata de dvs si sa studieze dosarul existent la politie si pozele, insistati ,o data cu semnare pr.vb trebuia sa va inmineze si dovda de reparatie a masini ....ceva nu este curat !!!!
bafta si mare atentie .
va multumesc frumos pt sfaturi a fsot avocata cu noi cand o semnat sotul procesul verbal sor uitat si la poze si la totul nu a semnat pana nu a citit totul avocata,asai ceva nu este curat asta zic si eu oricum avem o avocata foste buna ,si ii cu recomandare de la cineva care o cunoaste ,am ami auzit si varianta ca daca nu ii masina noastra cu care sa facut accident trebuia data mai repede dovada de reparare.avocata noastra zicea ca dovadaca se va elibera cand se va ajunge la procuratura dosarul,dar ei nu au facut altceva o luna de zile decat sa faca un proces verbal.
end a scris:

buna ziua
ca avocat sfatul meu este sa aveti mare grija si avocatul dvs sa mearga cu imputernicirea semnata de dvs si sa studieze dosarul existent la politie si pozele, insistati ,o data cu semnare pr.vb trebuia sa va inmineze si dovda de reparatie a masini ....ceva nu este curat !!!!
bafta si mare atentie .


daca este vorba de un dosar penal politistii si procurorii o sa o astepte pe doamna avocat si cu flori si cu dosarul pe masa:slap:

Cum sa vada dosarul inainte de prezentatrea materialului (daca o sa fie cazul)???
am scris mai sus cateva lucruri la care sunt nelamurita si nu am primit raspuns,ar trebui doar sa le cititi ca sa nu le mai scriu inca o data daca este cineva si poate sa-mi raspunda.
deocamdata nu am mai aflat nimica doar ca persoana la care este dosarul este in concediu,ma tot gandesc ca va dura prea mult si masina trebuie reparata ca nu este a noastra,nu stiu cat va mai dura.
Cred ca ati primit destule raspunsuri la desele interventii...Sfatul meu este sa tineti aproape de un avocat ,care are posibilitatea si competenta de a lamuri situatia...,mult mai bine decit interventiile noastre...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din victima in vinovata?????? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua! Sper ca voi afla mai multe si ma voi lamuri cu privire la ceea ce mi se intampla. Acum 2 saptamani, am fost implicata intr-un accident rutier, ca ... (vezi toată discuția)
Accident usor cu lovirea unui pieton pe linia de tramvai unom unom Ma bucur ca exista acest forum si va rog sa imi raspundeti cat de repede puteti, sunt intr-o situatie nefericita si as dori sa stiu ce mi se poate ... (vezi toată discuția)
Accident provocat pe trecerea de pietoni. nu am observat niciun ... garetbora garetbora Accident provocat pe trecerea de pietoni. Nu am observat niciun pieton înainte de trecere și nici in apropierea părții carosabile care sa se angajeze în ... (vezi toată discuția)