avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cesionare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cesionare

Daca s-au cesionat partile sociale ale unui srl cu datorii la buget in baza unui proces verbal de predare -primire insotit de balanta cu predarea activelor si pasivelor fostul administrator raspunde pentru datoriile create in perioada in care a administrat societatea sau sunt preluate de noul administrator
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 09:43, 7 Iulie 2009
Nu va ajuta
art 138 din legea 85/2006 incrimineaza faptele petrecute la momentul cand erati administrator daca societatea era in insolventa si acet lucru se poate demonstra usor din cele expuse de dvs
Am mai repetat acest lucru : cel care va facut cesionarea va sfatuit prost si va luat probabil si niste bani degeaba
Altfel se punea problema daca erati administrator si cereati dvs deschiderea procedurii de insolventa
Pot face o reclamatie impotriva ORC la Protectia consumatorului si sa atrag in proces raspunderea solidara (toate partile implicate in aceasta cesiune stiau de existenta acestor datorii la stat ,se vedeau din balanta),le-am un serviciu si mi-au facut un deserviciu
Multumesc
Si cati oameni care nu au o licenta in drept cunosc oare acest lucru referitor la legea insolventei
Ceri care nu au licenta in drept ii angajeaza pe cei care o au atunci cand au de rezolvat o problema ce tine de competenta lor.
Asa cum si eu, avand de renovat casa, nu m-am apucat sa-mi suflec manecile si sa dau cu trafaletul, ci mi-am angajat zugrav (ocazie cu care baga-i de seama ca pana si alegerea unui trafalet potrivit e o intrega filosofie).
Asa ca, mai bine va angajati un avocat si incercati sa va aparati in cererea aceea de atragere a raspunderii, decat sa umblati dupa cai vrezi pe pereti (ce treaba are protectia consumatorului cu povestea asta?).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de antrenare a raspunderii patrimoniale ginan ginan Stimati Domni, Am nevoie de un sfat inante de a contacta un avocat In ce consta problema mea ,am detinut un srl care a inregistrat pierderi la stat ... (vezi toată discuția)
Cesionare srl cu active si pasive urgent gemilia gemilia am cesionat srl cu active si pasive in anul 2007 dar srl avea datori la buget in care lege intru trebiue sa le platesc eu sau cel care a preluat firma ? (vezi toată discuția)
Insolventa faliment rica_camelia rica_camelia am avut un srl pina in 2010 la data de 31 aprilie l-am vindut cu tot cu datorii de 35000 ron iar pe la sfirsitul anului am primit hirtie de la tribunal prin ... (vezi toată discuția)