Cum se solicita de catre partea vatamata, procurorului, studierea personala (nu prin avocat) a unui dosar aflat in faza de cercetare penala? In scris, printr-o cerere inregistrata la Parchet ? Raspunsul va fii tot in scris, unde se specifica si data de acordare a dosarului? Se poate face o cerere pt copierea tuturor actelor din dosar?- MENTIONEZ CA ESTE UN DOSAR CU NUP INITIAL, APOI REINTORS SPRE CERCETARE PRIN SOLUTIE DEFINITIVA.Multumesc.
Daca dosarul a fost la instanta (banuiesc ca ati facut plingere la instanta impotriva actelor procurorului), atunci aveati dreptul sa-l studiati si chiar sa faceti copie. Inainte de termenul de judecata. Colegii Juristi de pe Forum va vor putea da si temeiul legal, dar ati pierdut acest moment. Si scria si in citatie ca puteti consulta dosarul la arhiva...
La partea vatamata parchetul sau politia mai da dreptul la studierea dosarului daca o considera de buna credinta.
citeam aici si cred ca raspunsul d-voastra sau subiectul respectiv sar asemanacu problema mea ,foarte curind trebuie sa merg la o ,,confruntarea,,Va rog mult legal cel acuzat de mine pt fals poate vedea actele depuse de mine ca proba la acuzatia respectiva? pun aceasta intrebare considerind ca na vazut inca probele mele ,dar nu sint sigur si nu stiu daca este legal ca anchetatorul sai permita sa vada probele
In mod obiectiv vorbind, in scopul aflarii adevarului inscrisurile se arata pentru a recunoaste sau nu in declaratie daca a semnat sau nu.
Probabil ca nu recunoaste si din acest motiv se ajunge la confruntare.
Se va dispune probabil si o expertiza grafoscopica dupa confruntare.
multumesc d-nule avocat,multumesc pt raspuns astept de mai bine de doi ani sa vad motivatia faptei din partea lui ,ma ajuta mult faptul daca stie ceva sau nu din probele mele important sa declare ce vrea el acuma la confruntare ,dupa aceea nam nimic impotriva poate sai arate tot ce doreste ,atunci mai mult ca sigur nu a vazut inca probele impotriva lui SARBATORI FERICITE TUTUROR