inteleg d-nule avocat ,nu ma deranjeaza cu nimic ca a vazut sau nu ce acte am depus,chiar ma bucur poate asa isi va da seama ce a facut ma poarta de aproape 3 ani pe drumuri din incapatinarea de care da dovada .Din 2011 pina in prezent nu am dat de inteles ca as avea ceva anume am vrut neaparat sal demasc prin el insusi,in mare parte am reusit mai trebuie sa dovedesc ca a facut ,,fapta,, in deplina cunostinta de cauza VOIT .Este decembrie ar trebui sa dau dovada de ,,CLEMENTA,, nu stiu daca pot sa ma ierte D-zeu.
multumesc lui d-zeu ca dupa doi ani de zile am reusit sa gasesc ,,parte,,din adevar ,,fals uz de fals,,urmarind sustragerea urmariri penale,iar datorita falsului am fost din 2011 pina in iunie 2013 singurul vinovat.Este totusi o problema este fost cadru militar,,ofiter,, si probabil va avea ,,clementa,,datorita lui postez mai bine de doi ani aici incercind sa gasesc sprijin.De acuzatie nu are cum sa scape indiferent cine il va sustine pot din contra sa demonstrez ca a facuto intentIonat iar clementa din partea mea depinde de ce va vrea la ,,confruntare,,.4 dosare deschise la instanta uni vor zice ca am exagerat ,acum am ajuns si la el si vom vedea ce va fi.