avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DNA ne crede proşti?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DNA ne crede proşti?

Încerc să înţeleg cîte ceva şi nu sînt în stare. Am sunat şi cîţiva prieteni avocaţi, dar nu sînt disponibili momentan. Poate mă ajută cineva? Potrivit comunicatului DNA
[ link extern ]
Ponta a fost pus sub acuzare pentru -fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni),
- complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată,
- spălarea banilor.

Oricine citeşte comunicatul constată, în primul rînd, că nimeni nu s-a constituit victimă a vreunui prejudiciu; apoi, nu rezultă de nicăieri că veniturile nu ar fi fost declarate; cu atît mai puţin se poate înţelege ce sume de bani a spălat Ponta şi în ce mod.

Nu am nici un fel de simpatie pentru el, rog toate persoanele care vor citi această postare să mă înţeleagă. Ce vreau eu să pricep este cum lucrează procurorii DNA. Nu de alta, dar aşa cum se petrec lucrurile în ţara asta, oricînd unul dintre noi poate fi ţinta acestor procurori.

Vă mulţumesc.
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2015
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:45, 29 Iulie 2015
multă dreptate în spusele tale Luiza!!!
Şi totuşi ce putem face???
Pe vremea răposatului dacă întâmpinai probleme chiar şi cu justiţia, te duceai la partid şi dacă se dovedea că ai dreptate îi trăgea de urechi şi-i aducea pe făgaşul cel bun. Acum cine îi mai poate trage de urechi??? Chiar se comportă ca nişte Dumnezei.
Pe de altă parte poate că ne meritîm soarta!!
luiza2015 a scris:

Vreti ca procurorii sa-si lase mascota fara avere ,sau sa o bage in puscarie? Se apropia doar alegerile.Intotdeauna procurorii au subestimat patura civila incapabila de a rationaliza si de a intelege actele normative.Cum gandesc procurorii de la DNA ? Identic ca si ceilalti procurori.Lasa dosarele in nelucrare pana se prescrie fapta , formeaza dosare cu probe false,sustrag din probe, te tin pe la usi cate 2-3 ore,audieri intre 10-20 de ore, iti incalca orice drept , purtandu-te pe drumuri pana vei ceda /renunta , favorizeaza una din parti, intimidari, santaj ,amenintari cu amenzi date in mod nejustificat avocatilor/partii neascultatore. se acopera informandu-se unul pe altul...Dar modul lor de gandire il gasiti in ordonantele acestora.
Raspunsul este da. Ne considera prosti , iar ei se considera mici dumnezei, de care nu mai putem scapa.

pocora mariana a scris:

Pe vremea răposatului dacă întâmpinai probleme chiar şi cu justiţia, te duceai la partid şi dacă se dovedea că ai dreptate îi trăgea de urechi şi-i aducea pe făgaşul cel bun.

Cand totul era al poporului, cand toti aveau aceleasi drepturi, cand se duce omul la secretarul de partid cu o gaina, un cocos, o ratza. Iar acesta le lua ploconul, ii tragea de urechi si ii trimitea apoi la canal sa infaptuiasca societatea multilateral dezvoltata!

Ce vremuri!! X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezumția de vinovăție zvini zvini EXISTA PREZUMPTIA DE VINOVATIE?,SI DACA DA,IN CE CONDITII EA EXISTA? (vezi toată discuția)
Daca stie cineva! ana-maria31 ana-maria31 am si eu o intrebara in urma cu aproape 1 an de zile s-au facut arestari la mine in familie am fost implicata si eu este vorba de trafic de persoane arestarile ... (vezi toată discuția)
Scoatere de sub urmarire penal inocent inocent buna pentru toti.am fost retiniut 24 de ore pentru constituire de grup infractional organizat impreuna cu alte 20 de persoane,majoritatea au fost trimisi in ... (vezi toată discuția)