avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Ordin deducere impozit programatori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Ordin deducere impozit programatori

Buna ziua,

Eu a terminat specializarea Matematici Aplicate. Aceasta specializare nu se gaseste in lista specializarilor scutite de plata impozitului pe salariu. Unde pot face o petitie pentru adaugarea acestei specializari. Mentionez ca celelalte doua specializari (Matematica, Matematica-Informatica) se gasesc pe lista.

Multumesc!
O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:34, 22 Octombrie 2015
Deci, angajatorii sunt obligati sa respecte ordinul. Nu pot spune ca acesta nu are un temei legal. Am inteles bine? Multumesc!
Ati inteles destul de bine.
Buna ziua!

Din luna noiembrie o sa primesc deducerea de impozit. Le-a luat mai mult pana sa o aplice. Voiam sa intreb daca am cum sa recuperez banii pe care i-am platit la impozit in perioada august-octombrie.

Multumesc!
Numai printr-o actiune in instanta ar fi posibil asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutit de impozit LoredanaDamian LoredanaDamian Buna ziua, imi spuneti va rog pentru un programator angajat la stat este scutit de impozitul pe salarii? Multumesc (vezi toată discuția)
Angajare programator voncid voncid Poate sa imi spuna cineva sau exista un site undeva, unde se pot gasi informatii despre facilitatile pe care le au programatorii? In sensul ca angajatorul ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit it xulescu23 xulescu23 Sunt licentiat in Jurnalism, Comunicare si Relatii Publice si urmez un program de masterat in cadrul Facultatii de Cibernetica de la ASE. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)