avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructii abuzive pe teren privat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructii abuzive pe teren privat

Detin TITLU DE PROPRIETATE pe un teren pe care se afla cateva garaje construite inca din regimul comunist dar pentru care nu exista documente. Intr-o perioada Primaria a incasat impozit pe aceste cladiri insa in momentul de fata nu mai incaseaza.

Cum pot sa ma scap de aceste cladiri de pe terenul meu?
Multumesc

*Constructii
Ultima modificare: Joi, 16 Iulie 2015
gameoversrl, utilizator
Nu este simplu pentru ca este o culpa comuna pe undeva pe-acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare garaj fara autorizatie de constructie MarDan78 MarDan78 Buna ziua. Am un garaj construit din 1995 care nu are autorizatie de constructie si vreau sa-l intabulez. Care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru ... (vezi toată discuția)
Tentativa de vanzare prin frauda, stopare rodicatimu rodicatimu Buna sunt agitata pentru ca ieri cautand sa-mi cumpar o locuinta intr-o localitate unde urmeaza sa recuperam(prin mostenire) terenul folosit de C.A.P. am gasit ... (vezi toată discuția)
Extindere constructie peste imobil aflat pe un teren proprietate comuna corinamihut_12 corinamihut_12 Eu impreuna cu X prin mostenire, suntem proprietari ai unui teren, fiecare detinem cota de 1/2 din acel teren. Iesirea din indiviziune nu e facuta. Pe acest ... (vezi toată discuția)