avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita minor eronat!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita minor eronat!

Buna!In urma unei hotarari judecatoresti definitive am fost nevoita sa-mi dau copilul de 2.8 luni, tatalui o luna in aug incepanad cu data de 1 si pana la finele lunii. In contextul in care tatatal nu si-a vazut fiul de la 4.6 luni, i s-a trezit instinctul patern acum. Prevalandu-se de faptul ca are hotarare definitiva, tatal refuza sa comunice cu mine ca mama sau sa-mi aduca sa vad cumva copilul ca e ok atat fizic dar mai ales psihic. Ce pot sa fac eu ca mama ce-si face griji pt sanatatea copilului ei in acest caz?????
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2015
celentana26, utilizator
Cel mai recent răspuns: celentana26 , utilizator 13:56, 7 August 2015
Va multumesc mult de tot la toti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizita eronat, sentinta definitiva! celentana26 celentana26 Buna! Sunt mama unui baietel de 2 ani jum, pe care l-am nascut in Spania. Cand avea tatal lui 4 luni jum am fost nevoita sa parasesc domiciuliul conjugal ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara si dreptul la vizite ruximani ruximani Buna ziua, vorbesc in numele fratelui meu, care are probleme cu fosta prietena cu care a trait timp de 4ani si au locuit la dom. fratelui ,rezultand un ... (vezi toată discuția)
Copilul nu vrea cu tata roxy2011 roxy2011 buna seara am nevoie de un sfat va rog. concubinul meu este in divort de sotia sa si exista deja un program de vizitare prin hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)