avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... depunere dosar somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

depunere dosar somaj

Buna ziua
Sunt in situatia de depunere a dosarului de somaj .Societatea care m-a restructurat cu art65(1) nu mi-a platit drepturile din luna aprilie . Insist pentru plata acestora dar pana in prezent nici un rezultat. Mai pot depune dosarul la somaj dupa 30 zile?M-am adresat ITM si astept raspunsul dar intarzie si timpul trece. Daca trebuie sa ma duc in justitie cum trebuie sa procedez ?multumesc de ajutor
Va multumesc foarte, mult!!!
Merg sa citesc legea cu articolele respective. Din partea cealalta ea si-a dat demisia.

Cu tot respectul,
Maria
1. Nu conteaza ca si-a dat demisia la alti angajatori.
2. Pentru somaj conteaza ultima incetare a CIM.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns, mukltumesc tuturor si va sfarsit de saptamana cat mai frumos si linistit!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la actele pentru dosarul de somaj danielbr1 danielbr1 In conditiile in care am fost angajat la o firma care are sediul in Bucuresti timp de un an de zile inepand cu 15 aprilie 2009 am fost disponibilizat urmand sa ... (vezi toată discuția)
Somaj serian serian buna. mi-a incetat activitatea pe data de 17 10 2009 decizia mi-a fost inmanata pe 02 10 2009 . anexa 26 ptr somaj mi-a fost completata pe 16 10 2009. in anul ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj Nelia2583 Nelia2583 Buna ziua, la ultimul loc de munca am fost angajatata timp de 8 luni. S-au facut concedieri, iar de la inceputul lunii iulie, mi-a incetat contractul de ... (vezi toată discuția)