avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna neefectuat integral in anul anterior
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna neefectuat integral in anul anterior

Buna ziua,
Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatorul aspect. Anul trecut am avut dreptul la 24 de zile de concediu de odihna. Din acestea, am efectuat doar 10. Precizez ca nu am avut motive speciale pentru care nu am efectuat restul concediului, de 14 zile si nici nu mi s-a impus sa nu le efectuez anul trecut. Doresc sa stiu daca pot solicita, legal, acum cele 14 zile de concediu neefectuate anul trecut. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alex68 , utilizator 09:19, 18 Iulie 2009
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna pentru anul trecut vera58 vera58 daca a fost intrerupta efectuarea concediului de odihna pe anul 2009,angajatul chemat din concediu, prin nota de chemare de catre patron,care sunt conditiile ... (vezi toată discuția)
Cncediu de odihna neefectuat ginnyy ginnyy Atat Codul Muncii, cat si CCM la nivel national prevede [i]Când din motive neimputabile salariatului, acesta nu şi-a efectuat integral concediul de odihnă ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Mainerici  Ctin Mainerici Ctin concediu de odihna neefectuat in 2010 se poate lua in 2011 (vezi toată discuția)