avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ajutor! Probleme balcon construit la parter - posibil ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ajutor! Probleme balcon construit la parter - posibil abuz Politia Locala

In anul 2007 am cumparat un apartament cu 3 camere si un balcon de 19,54 metri patrati la parter. Anul acesta m-am hotarat sa il renovez dar culmea cand sa ajung la balcon m-am trezit cu Politia Locala la usa ca imi cere actele de la balcon respectiv autorizatia de construire .Mentionez ca acest balcon este trecut in contractul de vanzare-cumparare, este inscris in cartea funciara si este trecut in documentatia cadastrala dar are o rubrica la balcon (fara autorizatie) culmea este ca am eliberat si un certificat fiscal de la primarie in care din 2007 tot platesc impozit pentru aceste balcon si figureaza ca imobil construit. Acum Politia imi face un proces verbal de constatare in care imi solicita sa intru in legalitate prin desfiintare in termen de 30 de zile. Va rog daca puteti sa imi dati un sfat , pareri cum sa fac si ce sa fac ca nu as vrea sa raman fara acest balcon. Multumesc:sorry:
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 08:34, 19 Noiembrie 2015
calculul de 7000 o sa duca spre 10000 la executie. eu as da doar cu lavabila...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in legalitate cu balcon contruit la parter shokaliptiku shokaliptiku buna seara. problema sta in felul urmator: avem in plan sa cumparam apartament la parter + balcon. balconul apare in acte ( act vanzare cumparare - ... (vezi toată discuția)
Demolare balcon - se poate sau nu ? Georgiana R Georgiana R Buna ziua, De curand s-a intamplat ca un vecin de la etajul 4 sa se ia de toata lumea de la parter cu privire la balcoanele construite de acestia. El ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)