Am o actiune de partaj....Inainte de casatorie detin un teren pe care s-a edificat o constructie comuna. Partea adversa doreste acea cladire in mod deosebit ,la fel si eu. Exista la masa partajabila mai multe cladiri.
Va rog sa-mi spuneti daca am prioritate la acea cladire s-o obtin fiind unicul proprietar al terenului pe care e amplasata.
In cazul in care instanta i-o atribuie lui ce se va intampla cu terenul meu?
Multumesc:(
Avocatul este mai aproape de partea adversa.Am facut prostia sa ii dau un onorariu gras anticipat si sa aliat cu partea adversa acum deoarece de la mine nu mai are nimic de obtinut. ...Nu am putut sa gasesc sa-l inlocui deoarece niciunul nu vrea sa se bage peste.
Spre exemplu Judecatoria nu este competenta sa solutioneze acest partaj deoarece masa partajabila depaseste suma de 38 miliarde vechi , iar avocatul meu ma minte intr-una ca nu mai poate face nimic...intr-un tarziu a recunoscut ca poate invoca exceptia de necompetenta materiala insa numai in faza de apel sau recurs , acum fiind prea tarziu.
Stiu ca o sa incetati sa imi mai oferiti date deoarece am observat ca este o alianta tare stabila intre dumneavoastra chiar si cand se tradeaza grav...
In legatura cu avocatul: trebuie sa ii cereti o intalnire lamuritoare, platita sau nu, in care sa intelegeti situatia dosarului. Nu sunt convinsa ca ati inteles totul chiar bine.
Daca nu puteti face asta, atunci cereti o consultatie la alt avocat, preferabil cu dosarul in copie.
Apoi, informat, decideti daca va mentineti avocatul sau daca nu.
Indiferent de cum s-a achitat onorariul, ii puteti solicita inapoi onorariul pe munca neprestata.
Cf. 129 Cod de procedura, competenta materiala este exceptie de ordina publica, se invoca oricand. Invocati-o.
Nu inteleg de ce spuneti ca avocatul e mai aproape de partea adversa, am avut cazuri de proasta comunicare cu avocatul in care, desi acesta isi facuse bine treaba, comunicase prost si clientul credea ca e tradat. De aceea, inainte sa sustineti fara vreun argument ori proba asa ceva, ar trebui sa discutati cu avocatul si sa ii spuneti ca asta credeti.
Daca nu e disponibil pentru o discutie, trimiteti-i o scrisoare sau un mail.
Si oricum obtineti o a doua opinie.
Cel mai frumos mod de a ne multumi este sa reveniti cu update, asa avem o relatie win-win: noi stim ce s-a intamplat cu ajutorul dat de noi, dv. puteti primi indrumari si pe mai departe.
Va rog sa-mi spuneti , (cu scuzele de rigoare pentru nepricepere) cum pot face acel update , pentru a va rasplatii doleantele in semn de multumire. O zi placuta.
Suprafata imobil
svisarinescu
Buna ziua . Am o firma care inchiriaza o parte din cladiri si teren unei alte societati pentru sediu social. Cladirea pe care o inchiriez are o suprafata la ... (vezi toată discuția)