avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detaliu Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detaliu Partaj

Am o actiune de partaj....Inainte de casatorie detin un teren pe care s-a edificat o constructie comuna. Partea adversa doreste acea cladire in mod deosebit ,la fel si eu. Exista la masa partajabila mai multe cladiri.
Va rog sa-mi spuneti daca am prioritate la acea cladire s-o obtin fiind unicul proprietar al terenului pe care e amplasata.
In cazul in care instanta i-o atribuie lui ce se va intampla cu terenul meu?
Multumesc:(
Adica reveniti dupa rezolvarea problemei si ne comunicati modalitatea in care s-a rezolvat.
Din cand in cand, intrati pe acest subiect si ne mai spuneti ce-ati facut, cumati procedat... un fel de tinere la curent... noi mai intram si va dam cate o parere despre cum ati procedat si ce sa mai faceti...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. aș dori să știu dacă dreprul de superfice se transmite ... Petrisca Elena Petrisca Elena Buna ziua. Aș dori să știu dacă dreprul de superfice se transmite prin moștenire! Mulțumesc frumos! (vezi toată discuția)
Drept de proprietate - constructie fara autorizatie pe teren in propr. IonValentin IonValentin Am dobandit in 1990 casa pe terem 100mp. si curte 94,62mp. Pe terenul liber de constructii ( 94,62 mp. curte ) mi-am propus sa construiesc in 1991 o cladire ... (vezi toată discuția)
Suprafata imobil svisarinescu svisarinescu Buna ziua . Am o firma care inchiriaza o parte din cladiri si teren unei alte societati pentru sediu social. Cladirea pe care o inchiriez are o suprafata la ... (vezi toată discuția)