avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare domiciliu copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare domiciliu copil

Buna ziua,sunt tatal unei fetite de 7 ani,ramasa in ingrijirea mea in urma divortului.Mama m-a dat in judecata,acum, cerand schimbarea domicilului,si pensie alimentara.,Vreau sa stiu ce sanse am sa nu pierd custodia copilului,avand in vedere ca: -mama nu are domiciliu stabil,sta cu chirie,lucreaza in 3 schimburi,nu participa la cresterea si educarea copilului,ca nu are timp si nici bani,spune ea.Copilul este bine ingrijit,fapt constatat si de cei de la protectia copilului,este inscrisa la scoala si are rezultate f.bune,merge la psiholog,tot din cauza mamei,dar asta este o poveste mai lunga.
Cel mai recent răspuns: avi77 , utilizator 11:42, 7 Decembrie 2015
Multumesc,pentru raspuns,Daca eram o mama care isi critica fostul sot ca nu plateste pensie,ca nu respecta programul de vizita,etc,etc,prezentam,probabi, mai mult interes.Dar...eu sunt tatal......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil, pensie alimentara, program vizitare corish corish Buna ziua! As avea o speta de dezbatut: sora mea s-a despartit de sotul ei in anul 2011, avand impreuna un copil, au semnat o intelegere prin care au hotarat ... (vezi toată discuția)
Drepturile bunicilor paterni lore-eve lore-eve Buna ziua, Intrebarea mea este ce drepturi pot avea bunicii paterni asupra nepoatei in conditiile in care ei spun copilului lucruri urate despre mama ei si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . este trecută ... Danielaq Danielaq Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . Este trecută pe numele tatălui însă noi nu suntem trecuți in acte . Nu ne mai înțelegem și dormim sa o ... (vezi toată discuția)