Nu inteleg unde este asociatia in aceasta poza. De ce nu s-a cerut informatiile exacte cu cifra exacta care este datorata plus penalitatile (daca exista)?
Se pare ca suma de 9193 lei este ceruta pe apartament. Ar fi interesant de vazut diferenta intre ce se cere si care sint datoriile.
Firma de termoficare poate functiona sub un nume nou.
Cum toate contractele sint facute de asoc. in numele proprietarilor, este logic sa revina fiecarui apt. indiferent cit de corecta a fost plata in timp, o datorie care nu ii apartine. Dar, in acelas timp, acelas argument ar fi foloist la executarea silita a asociatiei si nu a tuturor proprietarilor.
1) Ce se intimpla aici este rezultatul indiferentei proprietarilor la activitatile asoc. si administratiei de proprietari,
2) Se contesteaza suma si se adauga dovezile de debransare si chitantele platite la administratie. Stiu, vor fi voci care vor spune ca aceasta dovada s-a facut cind a fost vinzarea-cumpararea facuta, dar nu exista nici o logica in nimic, din cite vad eu. Din acest motiv, dovezile (copii)atasate la contestatie sint necesare.
"Nu poate administratorul sa dea executorului spre executare doar propietarii cu datorii?" aici ar fi 2 motive din care unul este descris mai sus si al doilea ar putea fi- comisionul executorului?
coolgirl2014 a scris:
Citatia arata in felul urmator:
" catre Numele meu, adresa
Prin care va solicitam sa indisponibilizati suma de 9193 lei, reprezentand debit inclusiv cheltuieli de executare silita,
Care este cheltuiala de executare silita din suma solicitata? Sau invers: care este suma datorata la firme? Logic este sa existe o diferenta la comision cind se executa silit 5 apt. si cind se face aceasi operatie la 60 apt.