avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani falsi primiti de la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani falsi primiti de la banca

Am primit de la o banca mai multe bancnote de 100 euro.Din cauza ca ei dau putin, am incercat sa schimb la un ,,schimb valutar,, unde mi-au gasit o bancnota falsa A venit politia , constatare, proces-verbal, declaratie....au retinut bancnota. Mai exista sansa sa pot recupera banii?
Cel mai recent răspuns: petricadracea , utilizator 16:10, 28 Noiembrie 2015
Sa fim seriosi despre cursul valutar al bancilor.... sunt diferente daca schimbi 1000 eur sau mai mult. de ce sa nu vinzi unde ti se da mai mult? chiar si 5 lei mai bine ii dai cuiva.
" de ce sa nu vinzi unde ti se da mai mult? " = CA SA EVITI TZEPELE. de aia !
...intre securitatea tranzactiei si 10 RON cred ca orice om intelept alege securitatea...
parerea mea !
vezi cazul in discutie unde "profitul" din diferenta de curs s-a transformat in minus 100 Euro, minus timp pierdut, minus nervi, minus nopti nedormite... etc
Sa inteleg ca o casa de schimb valutar are aparatura mai performanta decat o banca ?
Mira-m-as!!! Daca seria bancnotei elibarata de banca corespunde cu seria bancnotei confiscata de Politie, sunteti absolvit de raspundere.Chiar, puteti cere daune morale bancii.
In alta situatie, este grav. Puteti fi acuzat de punere in circulatie de bancnota falsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb valutar - bani falsi MariaT11 MariaT11 Buna ziua, Va scriu pentru a va cere un sfat in urmatoarea situatie: Sunt studenta si pentru anul universitar in curs am primit o bursa Erasmus la o ... (vezi toată discuția)
Rog urgent un raspuns - incercare schimb valutar bancnota falsa amellia amellia Am gasit o bancnota de 100 de dolari, si nestiind ca e falsa am incercat sa o schimb La schimbul valutar, bine inteles ca doamna a chemat politia Cu o seara ... (vezi toată discuția)
Bani falsi beatricemanchevici beatricemanchevici Buna ziua, am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv si as avea nevoie de niste sfaturi, poate s-au mai confruntat si alte persoane , am primit o suna de ... (vezi toată discuția)