lilianais67 a scris:
Poate sa-mi spuna cineva cum se explica urmatoarea situatie:
-in 2010 se termina primul proces de stabilire a paternitatii (excluderea de la paternitate)
se emite o sentinta care ramane definitiva si executorie
...
-in 2012 INML depune cerere de completare dispozitiv a sentintei din 2010 pentru a lamuri si aviza rezultatul expertizei (,,rezultatul este excludere de la paternitate 100%,rezultatele acestor testari stiintifice au caracter permanent si absolut,neexistand nici o posibilitate de a mai fi modificate de-a lungul timpului...)
Ce ... mama Gaia să lămurească ...după 2 ani de la pronunţarea hotărâri!? :O
Şi ...cine? INML!?! Păi nu este parte în cauză ca să ceară vreo lămurire
INML putea să ceară completarea dispozitivului pentru vreo sumă de bani (in baza art 281 indice 2 alin 3 din vechiul cod de procedura ..."când instanţa a omis să se pronunţe asupra cererilor martorilor,
experţilor, traducătorilor, interpreţilor sau apărătorilor, cu privire la drepturile lor". )
Nu ... vreau să cred că a depus vreun aviz după 2 ani ...
petricadracea a scris:
Da, asa este. Mori cu Legea in brate. Si asta pentru ca justitiarul ...
Şi asta pentru că justiţiarul, domnule (văd că sunteţi
pilot) este conştient că nu poate să conducă o aeronavă ...după ce a citit într-o seară vreun manual de zbor, dar nu vrea să creadă acelaşi lucru despre conducerea unui proces.
Mă întreb unde o fi
avocatul din cauza/cauzele acestea? El, dacă o fi existat, are cele mai multe date. Dar am aşa o vagă impresie că, dacă ar fi existat, ar fi declarat şi nişte căi de atac in procesele acestea. N-am auzit o vorbă despre vreo instanţă
superioară care să fi avut sub priviri vreuna din acţiunile acestea.
Nu se poate răspunde simplu la intrebarea ce măsuri trebuie luate "ca să se stabilească adevărul". Ar trebui văzut DACĂ mai pot fi luate.
Procedura ...te cam ţine pe la încheieturi, dacă unele lucruri n-au fost făcute la vremea lor.
Parchetul ...pare că ar mai avea câte ceva de făcut. Pare...