fyeratanye, se vede că eşti nou pe-aici şi că n-ai citit postările mele în care am descris cu lux de amănunte despre câte abuzuri şi ilegalităţi avem în cea mai mare Asociaţie din oraş (460 proprietari, în 9 blocuri vechi din 1964, cu 28 de scări, pe o suprafaţă imensă).
Eu am avut şi mai am probleme cu actuala preşedintă care m-a dat în judecată pentru nişte datorii la întreţinere ca urmare a unor facturi ilegale şi aberante, criticate chiar şi de experţi, dar şi de Consilierii Locali. Vedeţi detalii despre abuzurile acestei preşedinte pe care n-o putem "răpune" juridic, cu toate că abuzează la greu faţă de mai toţi cei 460 de proprietari (o fi având imunitate ca parlamentarii ?):
[ link extern ]
Am făcut petiţii, sesizări, etc., şi către Primărie, şi către alte organe judiciare, dar aceşti conducători ai A.P. n-au păţit mai nimic - dimpotrivă, la minim 2 plângeri penale făcute de diferiţi proprietari păgubiţi, s-au clasat dosarele, cu toate că probele erau "beton" şi chiar se câştigase în primă Instanţă, prin Ordonanţă Preşedinţială !
Dar, oricum, problema asta cu pierderile de apă e foarte dubioasă, ştiind că aproape lună de lună am avut pierderi mari, iar de 4 luni, ca prin minune, fără a se repara vreo conductă, avem 0 (zero) lei pierderi.
Nu ştiu dacă a auzit cineva despre minunea asta ... care denotă nu numai incompetenţă, ci poate şi alte lucruri mai grave.
Să zicem că şi cei de la Apaterm au dat aceste valori ... dar cum e posibil, tehnic vorbind, să fie 0 mc pierderi de apă, după ce am "urlat" toţi că lunar avem pierderi inexplicabil de mari.
Poate s-or fi speriat şi au observat ceva nereguli cu apometrele, dar asta ar însemna să contestăm toate valorile apometrelor anterior celor 4 luni.
Ce mai putem face să-i acuzăm de ilegalităţi pe cei care conduc A.P., ştiind că d.p.d.v. tehnic nu se explică aceste consumuri la cele două extreme, în loc să fie, logic, consumuri apropiate lună de lună ?! Dacă e nevoie, chemăm şi un Expert Tehnic, să ne explice dacă sunt posibile aceste valori statistice de câţiva ani !
P.S.
Tocmai art.10 din Legea 230/2007 nu se respectă deloc de către actuala preşedintă (nici vechea conducere n-o făcea), chiar aceasta ne interzice accesul la documentele Asociaţiei, motivând că sunt ba la Expertul Contabil, ba la Organele Judiciare de cercetare (dosar penal), sau ne spune că nu ne pune la dispoziţie acele documente decât dacă Judecătoria sau Procuratura îi cere în mod expres asta !
Deja cucoana asta ar trebui chiar amendată sau demisă de urgenţă mai ales de către Primărie (sau să sesizeze din oficiu organele penale), pentru că
nu ţine cont nici măcar de somaţia comandantului Poliţiei din 04.04.2014, care i-a cerut să respecte cel puţin art. 10 din Legea 230/2007, dar aceasta nu recunoaşte nici măcar că a luat cunoştinţă de acest document oficial: [ link extern ]