avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mutarea domiciliului si scolii unui minor daca tatal ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mutarea domiciliului si scolii unui minor daca tatal nu este de acord

Buna seara!

Sotia mea are un baietel din casatoria anterioara care prin hotarare judecatoreasca locueste cu noi fiind stabilit un program de vizitare de pentru tatal sau. Problema este ca noi dupa incheierea anului scolar vrem sa ne schimbam domiciliul lucru care implica schimbarea scoli minorului in alt judet, lucru cu care tatal nu va fi deacord. cum ar trebui sa procedam?
Multumim anticipat pentru efortul de a ne raspunde!
nu cred ca ar fi o problema cu ce actiune ar intreprinde el ulterior ci problema e sa obtinem transferul de la o scoala la alta, cu privire la acest lucru am fost informati ca ne trebue acordul tatalui...
E scoala privata?
nu
ar fi vreo sansa?
Nu il transferați.

Îl mutați pur și simplu.
La noua școală nu va cere acordul tatălui dacă îl înscrieți.
Nu o sa rămână copilul fără școală ca nu își da tatăl acordul.

Alte discuții în legătură

Custodie comuna Lauralina Lauralina Sunt divortata si am doi copii.in urma divortului avem custodie comuna cu domiciliul copiilor stabilit la mine. Vrem sa ne mutam din oras dar tatal nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului copilului la schimbarea domiciliului parintelui rezident redspike redspike Recasatoria poate fi un motiv intemeiat in fata instantei in vederea schimbarii domiciliului copilului in conditiile in care mama copilului este divortata si ... (vezi toată discuția)
Custodie copil in cazul parintilor necasatoriti Beeank Beeank Situatia mea este urmatoarea: am o fata de 5 ani si 5 luni. Eu si tatal nu am fost nicodata casatoriti. Tatal este trecut pe certificatul de nastere. Am trait ... (vezi toată discuția)