yanu82 a scris:
sunt la zi cu cheltuielile de intretinere. Penalitatilesunt pe un tabel separat si in cazul platii se emit chitante separate
Nu nu, asa ceva nu se face. Penalitatile sunt pe acelasi tabel cu cheltuielile de intretinere, afisate la avizier. Mai e un aspect care nu stiu daca are legatura insa se intampla si la mine in scara: administratorul asociatiei afiseaza cu niste intarzieri neomenesti (suntem in decembrie, la avizier abia ce s-a pus pe septembrie, dupa ce ultima luna a fost iulie. Bineinteles ca s-a sarit august si nu se dau explicatii pentru sume). Apar penalizari pentru luna august sa zicem, ca nu au platit proprietarii la timp (adica ma duc sa platesc pentru iulie, insa acum ca se afiseaza pe septembrie mi se pun penalizari ca nu am platit si pe august). Administratorul spune ca penalizarile oricum dispar asa ca nu trebuie platit. Trec 2-3 ani si apoi apare scandal ca sunt penalizari neplatite (cauzate 100% din vina administratorului pentru calculul facut foarte tarziu si neplata la timp a furnizorilor). Cand se cer explicatii administratorului, ba e durere de masea, ba ploua afara, ba s-a schimbat guvernul, insa pana la urma se decide ca plata trebuie facuta, dar musai acum inainte de sarbatori ca altfel "ne taie la toti utilitatile". In ianuarie pe la jumatea lunii nu mai e problema, din nou penalitatile nu trebuie platite ca dispar ele. Cand vine pastele insa, ghiciti ce urmeaza...