avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Numar persoane la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Numar persoane la intretinere

Buna Seara! Sotul meu nu lucreaza in tara! Are locuinta de serviciu in Sofia ( cu contract de inchiriere, inregistrat). Dar, in weekenduri vine acasa, o data da, o data nu. Si Administratoarea mi-a spus ca trebuie sa plateasca si el.
Ca daca sta mai mult de 15 zile, trebuie bagat la intretinere.Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2015
TuicaLiliana, utilizator
Conducerea asociatiei comite un abuz. Nu vad alta solutie decat o actiune in instanta. Trebuie sa apelati la ajutorul unui avocat . In privinta penalitatilor puteti solicita prezentarea situatiei cheltuielilor de intretinere si modul de calcul al penalitatilor.
Daca sta mai mult de 15 zile, plateste.
Daca nu, nu!
Da Eu stiu ca ei comit un abuz..Care este procedura cu instanta si cat ma costa o intrevedere cu un avocat sa punem cap la cap datele problemei. Va multumesc

Deci eu chiar i-am informat in scris si verbal..si le-am spus va rogpe luna decembrie sa ne treceti 2 persoane, deaorece sotul va petrece sarbatorile cu mine in buc, deci sigur depaseste 15 zile!
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2016
Adriantot, moderator
Va rog totusi sa ne spuneti ce suma se repatizeaza pentru 1 persoana pe lista de plata.
Desigur va spun imediat ce sume se aloca pt 1 persoana. scuze acum am vazaut mesajul. dar inca o data va spun ca e vorba doar de princiupiu si nu de 50- 100 ron in plus. este vorba ca presedinta si cei din asociatie spun ca nu este legal ceea ce spun eu. asta ma supara tare. va multumesc imediat va voi atasa si sumele si va multumesc ca m-ati invatat sa ma uit la costuri ...intr-un tabel de intretinere.

chelt/ pers - 104.54. aceasta este suma din tabel
chelt / suprafata- 58
apa calda - 97

deci 50,27 este costul pe o persoana

Inca ceva daca nu va suparati....Sunt apartamente cu 3 au 4 camere cu 3-4 persoane si platesc 60-70 la apa calda. Iar eu singura fiind platesc 97 apa calda???? Doar nu stau numai bagata in apa calda. Cu permisiunea dvs va pot trimite poza cu tabelul.de intretinere Poate ma lamuriti si pe mine. Multueesc

Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2016
Adriantot, moderator

Alte discuții în legătură

Abuzurile presedintelui si administratorului de bloc denisee denisee Buna ziua. As dori sa fac o plangere pentru presedintele blocului si o plangere pentru administratorul blocului....as vrea sa stiu cui trebuie sa ma adresez. ... (vezi toată discuția)
Verificarea apometrelor mihaeladumitrache73 mihaeladumitrache73 Buna ziua, In blocul in care locuiesc, majoritatea locatarilor si-au pus apometre sau centrale de apartament. Eu nu, impreuna cu inca vreo 4 apartamente. ... (vezi toată discuția)
Intretinerea la bloc pt un copil irinukiry irinukiry As dori sa stiu daca un bebelus nu are facilitati la intretinere? Trebuie sa plateasca intretinerea cat un adult? Nu mi se pare normal si corect pentru ca el ... (vezi toată discuția)