avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... BANCURI !
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

BANCURI !

LUNG DA' BUN,CITITIL !B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi...
Cealalta ii spune:
- Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri...
- Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$?
- Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$.
In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune:
- Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$?
Mare intrecere intre americani, japonezi si romani: cine ridica mai repede o fabrica.
Americanii: Noi dimineata punem fundatia si la ora 12 primul automobil iese pe poarta fabrici.
Japonezii: Noi dis-de-dimineata pregatim fundatia si la ora 12 iese primul vapor.
Romanii: Noi de dimineata turnam betonul si la ora 12 suntem beti.
In padure se deschide un supermarket. Toate animalele se aseaza la coada: lupul, vulpea si ursul ajung mai la urma. Deodata apare iepurele si vrea sa treaca de urs, care era ultimul. Ursul suparat il ia pe iepure la bataie. In cele din urma iepurele scapa si vrea sa treaca mai departe, dar da de vulpe care suparata ca iepurele vrea sa o ia inaintea ei il ia la bataie. Iepurele scapa si de vulpe si ambitionat vrea sa treaca si mai in fata dar da de lup care vrea si el sa-l ia la bataie. Atunci iepurele suparat si invinetit se ridica si incepe sa strige:
- Sa mor io daca mai deschid magazinul azi!
Ursul se plimba prin padure cu o foaie in mina. Se intilneste cu lupul.
-Ce ai in mina, ursule?
-Lista cu animalele pe care trebuie sa le ucid astazi.
-Si sunt si eu pe lista?
- ... Pai esti la numarul 11.
-Vai, nu ma omori, lasa-ma sa ma duc la copiii mei sa-i mai vad o data si dupa aceea poti sa ma omori!
-Bine, hai treaca de la mine.
Se duce lupul acasa, isi vede pentru ultima data copiii, isi ia ramas bun de la lupoaica si se intoarce la urs, care-l omoara imediat.
Dupa un timp se intilneste cu vulpea.
-Ursule ce ai in mina?
-Lista cu ...
-Si sunt si eu pe lista?
-Da la nr. 7.
-Ursule, te implor sa nu ma ucizi acum. Lasa-ma sa-mi mai vad o data copiii ... etc.
-Hai, bine!
Merge vulpea acasa ... se uita, ... se pupa, ... se-ntoarce si moare.
Mai tirziu ursul se intilneste cu iepurele.
-Ursuleee! Ursuletuleee! Ce ai in labutaaa?
-Lista cu animalele .... etc
-Si sunt si eu pe acolooo?
-Pai, esti la nr. 2.
-AOLEOOO! Si, nu poti sa ma stergi de pe lista?
- ... Ba da!
Anunt la matrimoniale: "Caut sotie"
Mii de raspunsuri: "Ia-o pe-a mea!"

Sotia se plange psihiatrului:
- Nu mai suport! Sotul meu e poarta cu mine precum cu un caine!
- Cum asa?! Va bate?
- Nu, vrea sa-i fiu credincioasa!

Un actor extrem de pretentios ii spune regizorului:
-Uite ce e, vorbeste cu producatorul. Nu accept ca in acest film istoric sa se umble cu butaforii. La scena celor doua ospete, vanatul sa fie vanat autentic, vinul de Rin sa fie vin de Rin si pastravii sa fie pastravi! Dupa un timp, regizorul vine cu raspunsul:
-Producatorul e de acord, cu conditia ca, la scena finala, otrava sa fie otrava!

Stiti ce inseamna p.s.d.? - presedinte in seara de duminica.
Stiti ce inseamna p.d.l.? - presedinte in dimineata de luni

Un detinut primeste o scrisoare de la sotie. Vazandu-l, un coleg de celula il intreaba:
-Te vad cam necajit. Vesti proaste de acasa?
-Da. Nevasta-mea imi scrie ca-mi reda libertatea...

Condamnatul este adus in camera de executie.
Priveste scaunul electric de care sunt legate tot felul de fire si intreaba:
-Cum se cheama dracovenia asta?
Directorul inchisorii ii raspunde:
-Nu-ti bate capul cu intrebari, o sa te punem imediat la curent...

Ion si Maria in noaptea nuntii. Ion e mare smecher si Maria inocenta si prostuta. Clasicul:
-"Cei aia?"
-Pai Marie, numa io am asa ceva, nimeni pe lume nu mai are!
Peste citeva zile:
-Ioane, l-am vazut pe gheorghe la cosit cind s-o dus dupa tufa si si-a dat jos izmenele, sa stii ca are si el ...
-Pai Marie, Gheorghe e cel mai bun prieten al meu, io aveam doua si i-am dat si lui una.
-Aha, bine. Totusi ...?
-Ce mai este fa Marie?
-D'a prost mai esti ma Ioane. De ce nu ti-ai oprit-o tie p'aia mare?

Alte discuții în legătură

Sã mai și râdem trope_doi trope_doi De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand... [b]Despre viata[/b] Viata e ce se intampla cand iti faci alte ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)
Hai sã mai ºi râdem! Corina Capotã Corina Capotã Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi: Se intalnesc doua ... (vezi toată discuția)