LUNG DA' BUN,CITITIL !B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi...
Cealalta ii spune:
- Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri...
- Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$?
- Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$.
In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune:
- Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$?
O femeie intreba la Radio Erevan: De ce doar 10% din barbati merg in Rai ?
Radio Erevan raspunde: Daca ar merge mai multi ar fi Iad.
...
O alta ascultatoare intreba la Radio Erevan: De ce barbatii sunt atrasi de femeile inteligente ?
Radio Erevan raspunde: Contrariile se atrag.
....
Aceeasi ascultatoare este interesata sa afle ce fel de exercitii sunt preferate de barbatii pe plaja.
Radio Erevan raspunde: Suptul burtii si umflatul pieptului de cate ori se zareste o pereche de bikini
...
O ascultatoare este curioasa sa afle cum isi poate da o femeie seama ca prietenul ei face planuri de viitor.
Radio Erevan raspunde: Isi cumpara doua baxuri de bere in loc de unul.
....
Un grup de asculatoare sunt interesate sa afle de ce Vaduva Neagra isi ucide partenerul dupa imperechere.
Radio Erevan raspunde: Este cea mai buna metoda de a opri sforaitul inainte ca acesta ca inceapa.
...
O ascultatoare mirata doreste sa stie de ce se dau reluari la meciurile de fotbal televizate.
Radio Erevan raspunde: Pentru ca 90% din barbati uita ce s-a intamplat cu 30 de secunde in urma.
...
O tanara doreste sa stie de ce e nevoie de 100 de milioane de spermatozoizi pentru a fertiliza un singur ovul.
Radio Erevan raspunde: Pentru ca (doar ii stiti pe barbati !) niciunul din ei nu e suficient de istet ca sa se opreasca si sa intrebe incotro trebuie sa inoate.
Un ascultator:Ce este statistica?
Radio Erevan: Este ceva asemanator costumului de baie: arata multe, dar ascunde esentialul!
O ascultatoare: Si totusi, ce credeti dumneavoastra despre barbati?
Radio Erevan: Toti sunt la fel, doar salariile lor difera!
Un ascultator: Exista in viata unei femei 10 ani cu adevarat frumosi?
Radio Erevan: Absolut! Cei dintre 28 si 30 de ani.
O ascultatoare din Anglia: Exista vreo diferenta intre un englez potent si un italian impotent?
Radio Erevan: Nici una !
O ascultatoare: Poti ramâne însarcinata de la distanta?
Radio Erevan: Se poate, daca distanta este mai mica decât lungimea.
Un ascultator:Este adevarat ca in Rusia porumbul creste cat stâlpii de telegraf?
Radio Erevan:Desigur, precizand:nu la fel de înalti,ci la fel de rari.
O ascultatoare: O femeie poate fi violata in timp ce alearga?
Radio Erevan: Niciodata! o femeie cu fusta ridicata fuge mai repede decât un barbat cu pantalonii in vine!
Un ascultator: Cum este zebra? Alba cu dungi negre sau neagra cu dungi albe?
Radio Erevan: Da.
Un ascultator:Ce faci când doctorul iti interzice sa te apropii de votca?
Radio Erevan: Bei votca de la distanta, cu paiul.
Un ascultator: Poti sa te descurci cu sexul slab?
Radio Erevan: Da, dar e de preferat sa fie tare.
Un copil: Când e timpul cel mai potrivit pentru culegerea merelor?
Radio Erevan: Când doarme paznicul.
Acuzat,recunosti acest cutit?
- Da, domnule judecator.
- Insemna ca marturisesti crima.
- Nu marturisesc nimic. Dar mi-l aratati pentru a cincea oara. E normal sa-l recunosc!
O fetita o intreaba pe mama ei:
-Mami, de ce in ziua nuntii mireasa se imbraca in alb?
-Ca e cea mai frumoasa zi din viata ei!
-Pai si atunci mirii de ce se imbraca in negru?
Un betivan intreaba barmanul:
- Cata bere vindeti pe zi?
- Cam patru butoaie..
- Vreti sa va spun cum ati putea sa vindeti cinci butoaie pe zi?
Barmanul interesat:
- Cum?
- Umpleti halbele ca lumea...
Un englez, un american si un german stateau la bar, beau o bere si discutau cat de proaste sunt nevestele lor:
Englezul spune:
- "Va spun, nevasta-mea este atat de proasta... Saptamana trecuta a fost la supermarket si a cumparat carne de 300$ pentru ca era la promotie si noi nici macar n-avem firgider s-o pastram."
Americanul incuviinteaza ca faza-i destul de groasa dar spune ca nevasta-sa e si mai proasta.
- "Doar in ultima saptamana, a fost la cumparaturi si a cheltuit 17000$ pe o masina noua si nici macar n-are carnet"
Germanul rade infundat si incuvinteaza ca aceste 2 femei ar trebui sa merga prin padure si sa se dea cu capul de fiecare copac. Totusi e convins ca nevasta-sa este si mai proasta.
- "Imi vine sa mor de ras numai cand ma gandesc la asta. Nevasta-mea tocmai dorea sa plece in
Grecia. M-am uitat prin bagajul ei si avea vreo 100 de prezervative acolo.
Si ea nici macar n-are... penis"...
Intrebare: Cit de mare este penisul lui Chuck Norris?
Raspuns: Este atit de mare incit penisul lui mai are un penis care este mai mare decit al nostru.
Ce faci daca intilnesti o femeie frumoasa, cu ochii stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul?
Las-o in pace si fugi; are AH1N1.
Care sunt cele trei cele mai rapide mijloace de comunicare?
-telefonul
-televiziunea
-spune-i unei femei
Cum clasifica femeile penisurile?
-In ordine descrescatoare: mica, foarte mica si "ce-i aia?"
-In ordine crescatoare: mare, foarte mare si normala
Intrebare: cum se numeste o blonda fardata?
Raspuns: Pictura naiva
Intrebare: cum se numeste tesutul adipos din jurul organului sexual feminin?
Raspuns: femeie
Intrebare: o femeie poate ramine insarcinata de la vint?
Raspuns: da, daca vintul bate dinspre cazarma
@ Zoritong
да, товарищ Зоритонг, капиталисты смеяться с этими ребятами :tooth:
La Radio Erevan, un ascultator amarat din Romania intreaba: - De ce trebuie sa stringem cureaua in perioada asta de criza? Radio Erevan raspunde: - De gat.
...
Un alt ascultator din Romania doreste sa stie daca se poate face dragoste cu fereastra deschisa. Atotstiutorul Radio Erevan ii raspunde: Da, se poate, insa ar fi de preferat sa incercati cu o femeie.
....
Un grup de ascultatori doreste sa stie de ce costa disvortul atat de mult. Radio Erevan (dupa ce s-a consultat in prealabil cu avocatnet) le raspunde: Pentru ca merita!
...
O doamna interesata de geografie intreaba: Cu cine se invecineaza America? Binevoitor (si foarte prudent) Radio Eerevan ii raspunde: Cu cine vrea ea!
....
Un tanar este interesat sa stie cu cine e mai bine sa se casatoreasca: Cu o femeie frumoasa sau cu una urata ? Radio Erevan ii raspunde: Ce preferati, sa impartiti o felie de tort cu altii sau sa mancati rahat de unul singur?
Catre
Sindicatul Liber “Drepturile Noastre”
Subsemnatul, Organ Sexual Masculin, solicit prin prezenta cerere sa fiu promovat cu o clasa de retributie. Invoc urmatoarele motive:
- prestez munca grea;
- lucrez la adancimi mari;
- nu mi se acorda aerisire si ventilatie;
- nu am repaos in week-end si nici in zilele de sarbatori legale;
- nu mi se acorda spor de toxicitate;
- lucrez la temperaturi ridicate;
- nu beneficiez de concediu de odihna si nici de recuperari;
- sunt predispus imbolnavirilor profesionale.
Raspunsul Sindicatului Liber “Drepturile Noastre”, respinge cererea din urmatoarele motive:
- nu lucrezi opt ore consecutiv;
- dupa o scurta activitate adormi la locul de munca;
- nu lucrezi decat impins de la spate;
- nu lasi curat la locul de munca;
- te pensionezi foarte devreme;
- nu raspunzi la toate solicitarile;
- dupa eforturi mici te scoli foarte tarziu;
- schimbi prea des locul de munca;
- nu ai studii.
Sã mai și râdem
trope_doi
De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
[b]Despre viata[/b]
Viata e ce se intampla cand iti faci alte ... (vezi toată discuția)