avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... BANCURI !
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

BANCURI !

LUNG DA' BUN,CITITIL !B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi...
Cealalta ii spune:
- Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri...
- Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$?
- Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$.
In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune:
- Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$?
Doi tarani s-au dus la un tirg de animale. Acolo au dat de un mosneag:
-Tataie, cit costa vaca dumitale?
-Pai cit sa coste, mai tata, 10000$.
-Hoho, da' cum d-ai ajuns la acest pret?
-Daca bea 20 l de apa scoate 20 l de lapte.
Se gindesc taranii daca sa o cumpere:
-Ba Ioane, hai sa cumparam vaca si sa o ducem la riu, ca in citeva luni ne scoatem banii!
-Bine ba Vasile.
Taranii cumparara vaca si o dusera la riu. Ion ii tine capul in riu si Vasile o mulge. Mulse Vasile ce mulse si deodata vaca incepe sa se balege. Atunci Vasile il apostrofa pe Ion:
-Ioanee, scoate-i capul mai afara ca a dat de pamint!
Se intalnesc doi pe ulita satului
- Unde duci boul ala?
- Care bou? Nu vezi ca-i vaca!
- Nu te baga in vorba! Eu cu vaca vorbeam.

Un avocat batran care apara un client inculpat pentru delapidare de la un magazin de articole textile fac e urmatorul act ratat: Clientul meu, domnule presedinte, este acuzat ca a delapidat unele sume de bani de la magazinul de texticole unde era gestionar ...
=D> u.b.i.k. :rofl:

Un tip intra la stomatolog.
- Doctore, hai sa facem totul repede fara anestezie. Scoateti dintele si gata!
- Daca ar fi toti pacientii asa ca d-stra! Bine, hai sa incepem...
Tipul striga:
- Scumpo, intra si arata-i medicului dintele care te doare.
Dacia Duster

Doi nemţi discută într-un showroom:
- Ce-i asta, Dacia Duster?
- Duster...da
- Românească, nu?
- Da, românească..
- Bună, nu? Garda înaltă, cauciucuri groase...
- Mda..
- Măi, ce ţi-e şi cu românii ăştia...ar face orice numai să nu-şi repare drumurile.

Slujba de Duminica

Sre sfarsitul slujbei de Duminica preotul intreaba:
- Cati dintre dvs si-au iertat dusmanii?
80% au ridicat mana.
Preotul insista cu intrebarea.
Toti raspund de data asta, cu exceptia unei batranele.
- Doamna Nelly....dvs.nu sunteti dispusa sa va iertati dusmanii?
- Eu nu am dusmani, raspunde bland.
- Doamna Nelly, asta este foarte ciudat. Cati ani aveti dvs?
- 99, raspunse batrana.
Parohia se ridica si aplauda.
-Oh, Doamna Nelly puteti veni aici in fata sa ne spuneti cum se poate ajunge la 99 de ani fara sa ai nici un dusman?
Dulcea Doamna Nelly veni in fata, se indrepta catre enoriasi si spuse:
- Pentru ca au murit deja toti, nenoricitii aia.
Un om de afaceri ii trimite un fax sotiei sale:

"Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum cand tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface. Sunt foarte fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si, sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac sex in hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totusi, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii.

Cand se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un biletel in care scria:

Mihailescu Veronica: "Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot decat sa-ti multumesc ca m-ai anuntat. Profit de aceasta ocazie sa iti reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani. In acelasi timp, te anunt ca atunci cand vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul unei partide de sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis, care la fel ca si secretara ta, are tot 18 ani. Si cum, pe langa faptul ca esti un om de afaceri de succes esti licentiat in matematica, vei intelege cu usurinta ca ne aflam in aceleasi imprejurari, dar cu o mica diferenta: 18 intra de mai multe ori in 54 decat 54 in 18. Deci nu ma astepta in aceasta seara, ma voi intoarce maine .

Te saruta sotia ta, care te intelege cu adevarat."

Alte discuții în legătură

Sã mai și râdem trope_doi trope_doi De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand... [b]Despre viata[/b] Viata e ce se intampla cand iti faci alte ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)
Hai sã mai ºi râdem! Corina Capotã Corina Capotã Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi: Se intalnesc doua ... (vezi toată discuția)