avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... BANCURI !
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

BANCURI !

LUNG DA' BUN,CITITIL !B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi...
Cealalta ii spune:
- Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri...
- Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$?
- Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$.
In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune:
- Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$?
In Romania exista un lac in care, daca intra un handicapat, pe partea cealalta iese vindecat.
Apare un orb:
-Unde-i lacul? Unde-i lacul?
Intra in el si iese pe partea cealalta:
-Dumnezeule, vad! Vad!
Apare si un surd:
Intra si el ... iese pe partea cealalta:
-Dumnezeule, aud! Aud!
Apare si un olog in carucior cu rotile:
Intra si el ... iese pe partea cealalta:
-Dumnezeule, am cauciucuri noi! Am cauciucuri noi!

Se fac pregatiri pentru un congres al pescarilor. Presedintele:
-Trebuie sa evitam situatia din anii precedenti, cind la masa festiva, dupa votca si palinca, s-a inceput cu chestii rasuflate de genul: am prins o stiuca atita, am prins un crap atita, de 50 cm., de 70 cm., de 3 Kg., de 7 Kg., etc. Sunt chestii jenante. Astept propuneri in acest sens.
Unul propune sa se dea angajamente scrise. Seful spune ca asta s-a mai facut si nu s-au respectat. Un alt tip zice:
-Domnilor, sunt chestii ce nu pot fi controlate. La un paharel omul uita de toate angajamentele. Eu as sugera sa folosim niste catuse. Fiecare sa avem, pe tot timpul mesei, catuse la miini si astfel nu se mai poate arata marimea pestelui prins.
Se accepta varianta ca fiind cea mai sigura. Au loc lucrarile si se ajunge la masa festiva: gustari, votca, masline, mamaliguta, peste, vin ...
Presedintele tocmai vorbea:
-Am filat, am intins, a muscat, am inceput sa-l trag, l-am adus la mal, am luat minciogul si l-am scos afara. Era ..., era ..., (vizibil jenat de catuse arata cu miinile departate, facute caus) avea un ochi uite atit de mare!
Bula la examenul de corigenta

Bula ,Gigel si Strul erau corigenti la geometrie.
Ziua examenului:
Profesoara deseneaza un triunghi pe tabla de scris si intreaba:
-Gigel ce reprezinta figura ?
G:- Un triunghi!
P:- Strul tu ce parere ai?
B:- Sunt de aceeasi parere cu Gigel
P:- Bula tu ce parere ai ?
B:-Doamna eu vad o fereastra, iar la fereastra observ, un el si o ea facand dragoste!
P: Bula de aceasta data te iert, dara daca se repeta, te las corigent.
Profesoara deseneaza mai multe figuri geometrice pe tabla si intreaba:
-Gigel ce reprezinta figurile?
G: Doamna pe tabla se afla mai multe figuri geometrice, cum ar fi: cerc,patrat, piramida,etc
P: Bravo Gigel! Ai trecut clasa.
P: Strul tu ce parere ai ?
S: Doamna eu sunt de aceeasi parere cu Gigel
P: Bravo Strul! Si tu ai trecut clasa!
P: Bula tu , ce parere ai?
B: Doamna, eu cred ca sunteti obsedata sexual.
Iulian Manea a scris:

zoritong a scris:

[...]
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt?"

Raspuns: Nu. Pentru a te iubi trebuie sa fii altul; cel de care am avut parte candva, la inceputul relatiei noastre.

Barbatii se casatoresc sperand ca femeia lor nu se va schimba niciodata.
Femeile se marita sperand toata viata ca vor reusi sa schimbe obiceiurile alesului.
De fapt se intampla invers...........

&

Nu stiu cum, toate logodnicele sunt frumoase si toate nevestele sunt , cum sunt.
Maria - servitoarea - cere doamnei o marire de salariu.
- Spune-mi, Maria, de ce sa-ti maresc salariul?
- Am 3 motive. Primul, este ca eu calc camasile mai bine decat dumneavoastra.
- Cine ti-a spus chestia asta?
- Pai, domnu'!
- Al doilea motiv este ca eu gatesc mult mai bine decat duneavoastra!
- Cine ti-a spus prostia asta?
- Pai, tot domnu'...
- Al 3-lea motiv este ca fac dragoste mai bine decat dumneavoastra!
- Si asta, tot domnul ti-a spus-o???
- Nu doamna! Asta mi-a spus-o gradinarul!...
Si uite asa, Mariei i s-a marit salariul...

Intrebare:
- Ce credeti, cine sunt mai inteligenti: femeile sau barbatii?
Raspuns:
- Desigur, femeile! Ati vazut vreodata o femeie care sa se casatoreasca cu un barbat numai pentru faptul ca alesul sau are picioare lungi?

Mica publicitate:
"Tânar aratos situatie materiala exceptionala, post de mare raspundere, relatii bune, doua masini, casa vila in Caraibe. Nu caut nimic, doar ma laud."

De ce atunci cand cineva vorbeste cu Dumnezeu, aceasta se numeste ”rugaciune”, dar cand Dumnezeu vorbeste cu cineva se numeste “schizofrenie”?
Acum doua saptamani a fost ziua mea. Cand m-am trezit dimineata nu ma simteam prea bine dar speram ca sotia o sa-mi cante "Multi ani traiasca..." si eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata... Copiii si ei s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite.
Am ajuns deprimat la birou, cand am intrat pe usa , secretara plina de euforie mi-a zis "La multi ani!"...
M-am simtit un pic mai bine, macar ea si-a adus aminte de ziua mea...
Am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite.
Aproape de pranz secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis: " Ce ar fi sa mergem sa mancam impreuna "
I-am raspuns ca e cea mai buna propunere pe care am auzit-o in toata ziua si am acceptat.
Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut si ne-am distrat de minune. In masina, in drum spre birou, ea mi-a zis: "Intr-asa o zi speciala de ce sa ne mai intoarcem la birou, mai bine Vino la mine acasa si continuam sa ne distram!".....
"Bine!" am zis "hai, si asa mai bem cate un paharel"....
Odata ajunsi in apartamentul secretarei mi-a zis:
"Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma simt mai 'comoda' "... "Nuuuu, nici o problema" i-am raspuns, iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta.
Ea a intrat in dormitor si dupa cateva clipe a iesit......... cu un un tort imens cu lumanari, urmata de sotia mea, copiii, prieteni si rude, care cantau in cor "La multi ani!" ....iar eu stateam ca un idiot in curu' gol, in mijlocul sufrageriei...

Alte discuții în legătură

Sã mai și râdem trope_doi trope_doi De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand... [b]Despre viata[/b] Viata e ce se intampla cand iti faci alte ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)
Hai sã mai ºi râdem! Corina Capotã Corina Capotã Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi: Se intalnesc doua ... (vezi toată discuția)