LUNG DA' BUN,CITITIL !B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O femeie i se plangea prietenei cat de scumpe sunt rochiile si bijuteriile in ziua de azi...
Cealalta ii spune:
- Ar trebui sa iti gasesti un prieten, care in schimbul unor mici "favoruri" sa fie dispus sa-ti ofere 500$ pe luna. Stii tu, sotii de azi nu mai sunt foarte atenti cu sotiile, nu mai fac cadouri...
- Si daca nu imi gasesc un prieten care sa-mi ofere 500$?
- Iti gasesti doi care iti ofera cate 250$.
In acel moment, barbatul deschide un ochi si le spune:
- Ma treziti si pe mine cand ajungeti pe la 20$?
Maria face dragoste cu Ion. Ea, frigida…
- Ba, Ioane… intri-iesi… dar ce te fatzai atata?!
Maria, dimineata, zice catre Ion:
- Ioane, aseara ai mai stat mult?!
- Itic, nevastata-i bolnava?
- Nu; de ce?!
In fiecare dimineata iese doctorul de la ea!
- Ei, si?! Daca de la tine iese generalul inseamna ca-i razboi?
Bula, in parc, vede o bruneta care-i place si se da la ea cu abureli.
- Domnule, eu sunt lesbiana – zice tipa.
- Ce esti, doamna? Ce-i aia…?
- Pai… Vezi blonda aia cu sani obraznici, cu picioare de un metru jumate? Cu ea m-as culca.
Se uita Bula, ganditor, spre blonda si zice:
- Stii ceva? Si eu sunt lesbiana…
In prima zi, D-zeu a creat ciinele si i-a zis:
"In fiecare zi sa stai in usa casei si sa latri la oricine intra in casa sau trece prin fata ei . Pentru asta iti dau 20 de ani de viata."
Ciinele a raspuns :"E prea mult timp pentru a sta si a latra. Ce-ar fi sa-mi dai doar zece ani si sa-i pastrezi pe ceilalti zece?"
Si D-zeu a fost de acord.
A doua zi, D-zeu a creat maimuta si i-a zis:
"Inveseleste-i pe oameni cu maimutarelile tale si fa-i sa rida. Pentru asta iti dau o viata de 20 de ani."
Maimuta a zis:"Sa ma maimutaresc 20 de ani? Asta-i destul de mult ! Ce-ar fi sa-ti dau 10 ani inapoi cum a facut si ciinele ?"
Si D-zeu a fost de acord.
A treia zi, D-zeu a creat vaca si i-a zis:
"Tu sa mergi toata ziua pe cimp cu taranul, sa suferi de arsita soarelui, sa ai vitei si sa dai lapte sa poti intretine familia taranului. Pentru asta iti dau 60 de ani de viata."
Vaca a raspuns:" Asta e o viata destul de grea ,si tu vrei ca eu sa traiesc 60 de ani? Ce-ar fi sa pastrez 20 si sa-ti inapoiez 40?"
Si D-zeu a acceptat si de aceasta data.
In ziua a patra, D-zeu l-a creat pe om si i-a zis:
"Maninca, dormi,casatoreste-te si bucurate de viata. Pentru asta iti dau 20 de ani."
Dar omul a zis:" Numai 20 de ani ? Este posibil sa-mi dai mie cei 20 de ani ai mei ,cei 40 pe care ti i-a inapoiat vaca,cei 10 de la maimuta si 10 de la ciine, pentru a avea o viata de 80 de ani ?"
" Sigur !" a zis D-zeu ,"tu ai cerut-o "
Acesta este deci motivul pentru care in primii 20 de ani mincam , dormim, ne jucam si ne distram. Urmatorii 40 de ani muncim ca sclavii in soare ca sa ne intretinem familiile. Dupa care ne maimutarim timp 10 ani ca sa ne bucuram nepotii. Iar ultimii 10 ani ii petrecem pe prispa casei latrind la toata lumea .
Luni dimineata, la prima ora, in biroul maistrului vidanjor suna telefonul:
-Alo, dom'le, la intersectia strazilor Parpalache cu Groapa Neagra s-a-nfundat un canal si e nenorocire. Locatarii din patru blocuri sunt in suferinta. Refuleaza dom'le.
-OK, venim imediat.
Apoi maistrul catre ucenic:
-Baiete, adu trusa de scule.
Cara ucenicul din greu la ditamai trusa.
-Nu aici, du-o la masina ca plecam pe teren.
Tiriie ucenicul trusa la masina. Ajung ei la locul cu pricina, ridica maistrul capacul si ... canalul plin ochi cu fecala.
-Baiete, adu trusa de scule de la masina.
Cara ucenicul din greu trusa de scule linga masina.
-Baiete, fii atent la mine.
Isi sufleca maistrul minecile, coboara in canal, isi tine nasul cu mina si ... capul la fund. Iese dupa vreun minut.
-Cheia de pais'pe.
Ia cheia intinsa de ucenic si ... capul la fund. Dupa un minut:
-Sarpele
Ia capul sarpelui si ... capul la fund. Dupa inca vreun minut se aude zgomotul specific si canalul se goleste de fecale. Iese maistrul mindru pe marginea canalului, se sterge cu dosul palmei pe obraji si frunte, se scutura, il bate parinteste pe umar pe ucenic si-i spune:
-Baiete, asculta aici la mine. Sa pui mina sa-nveti meserie ca altfel toata viata o sa cari numai la trusa aia de scule.
RAZBUNARE FEMININA 1
Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este ultima pensie alimentara pe care i-o dau, asa ca am chemat-o si i-am zis:
- "Fetita mea, vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca : Asta este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei, nenorocita! si sa vii sa-mi spui ce mutra face".
Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, a intrebat-o:
- Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fatza a facut?
- Mi-a zis ca astepta ziua asta ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal meu!
RAZBUNARE FEMININA 2
Un barbat care-si ofensa mereu sotia, chema un grup de prieteni sa-l acompanieze ca sa-si conduca sotia la aeroport, care pleca intr-o calatorie la Paris.
In fata tuturor, la despartire, el ii dori calatorie placuta si striga tare: Iubito, nu uita sa-mi aduci la intoarcere o "mica si frumusica frantuzoaica" .
Dupa 15 zile barbatul o primi pe sotie la aeroport cu acelasi grup de prieteni si cu voce tare, o intreba: Mi-ai adus frantuzoaica promisa?
- Am facut tot ce mi-a fost in putinta, raspunse sotia, ramane doar sa ne rugam sa se nasca fetita.
RAZBUNARE FEMININA 3
Pe patul de moarte un barbat isi chema sotia si cu voce slabita ii spuse:
- As vrea sa-ti fac o marturisire, ca sa pot muri in pace.
- Lasa, spuse ea, stai linistit, nu e bine sa faci niciun efort.
- Nu, nu, spuse el, vreau sa-ti spun ca m-am culcat cu sora ta, cu mama ta si cu cea mai buna prietena a ta.
- Stiu asta nenorocitule, de asta te-am otravit !
Sã mai și râdem
trope_doi
De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
[b]Despre viata[/b]
Viata e ce se intampla cand iti faci alte ... (vezi toată discuția)