avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord stabilire punct de lucru
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord stabilire punct de lucru

Atat asociatia de proprietari cat si eu personal in calitate de presedinte am fost dati in judecata ca nu am fost deacord sa pun viza pe un formular de la camera de comert ,intrucat nu a respectat art.42 din legea 230/2007.Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in aceasta situatie ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: fyeratanye , utilizator 07:55, 23 Decembrie 2015
Stimate d-le Avocat .Va rog f. mult sa ma ajutati sa fac o plangere Catre Conducerea Consiliului Superior al Magistraturi impotriva, judecatoarei care a purces la o asemenea mascarada de solutie .
Va multumesc anticipat !

Eu nu am gasit nicaieri in lege ca presedintele, asociatia, vecinii... ar fi obligati sa-si dea avizul ori acceptul.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Decembrie 2015
Adriantot, moderator
ordinul 839/2009 atr 27 zice cam asa
........
(6) Refuzul nejustificat de a-şi da acordul se constată de către instanţa de judecată competentă, hotărârea acesteia urmând să fie acceptată de către emitentul autorizaţiei de construire/desfiinţare în locul acordului vecinilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru in apartament , parter olivottom olivottom Buna ziua, am cumparat cu sotia un apartament la parterul unui bloc pentru infiintarea unui punct de lucru (coafor). Sotia are o Intreprindere Individuala cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie coafor in apartament mihaiomc mihaiomc Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat... vecinul meu perete in perete, dintr-un imobil de locunite (24 apartamente) vrea sa-si deschida o frizerie - ... (vezi toată discuția)