avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... lncredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

lncredintare minor

buna ziua.am avut o relatie de 6 ani din care a rezultat o fetita.in urma neintelegerilor dintre noi,am pus capat acelei relatii si am parasit domiciliul fara a-mi putea lua fetita.el a castigat custodia dar acum nu mai are un loc de munca stabil si nici fetita nu creste intr-un mediu prielnic educatiei ei.am urmatoarea intrebare,eu nu muncesc cu contract dar mama mea da,ea ar putea sa o ia in grija ei pana rezolv eu cu contractul de munca?si ce ar trebui sa fac?va rog frumos dati-mi un sfat.va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2016
smary12, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:18, 25 Ianuarie 2016
am parasit domiciliul acum 8 luni.stia unde locuiesc acum,dar a trimis citatia la adresa bunicii mele.am aflat de proces dupa ce sa incheiat,de la o cunostinta.pana in momenntul de fata nu am facut nimic,niciun demers.nu pot lua legatura cu fetita deoarece fostul concubin nu ii permite.
Ati locuit la bunica, aveti adresa pe buletin acolo ?
Sunt absolut convinsa ca procesul nu s-a terminat. Uitati-va macar pe portalul instantelor de judecata sa vedeti care e stadiul.
[ link extern ]

cautati judecatoria si apoi tastati numle partii, numele lui sau al dvs.
stadiul procesual este pe fond dar nu am idee ce inseamna.si adresa din buletin nu este la bunica ci la domiciuliul fostului concubin.
si s-a dat o hotarare sau exista scris un termen ?
ca document scrie hotarare pe site-ul judecatoriei dar nu am idee ce inseamna.procesul a avut loc la judecatoria insuratei si numarul dosarului este 1421/247/2015.
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2016
smary12, utilizator

Alte discuții în legătură

Cedare custodie dumbadaniel dumbadaniel Am o fetita de 7 ani care se afla de 2 ani in custodia mamei. Fosta sotie ma ameninta ca vrea sa renunte la custodia copilului, pe motiv ca nu se poate ocupa ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor ciresicam9 ciresicam9 buna ziua, am 2 copii si sunt divortata , in vara anului trecut s a dat rezolutia sentintei definitiva si irevocabila ,stabilirea domicilului minorilor la ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliul tatalui - locul exact unde este dus minorul CostinIancu CostinIancu Buna ziua, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului de vizita a fetitei noastre (in varsta de 4 ani) si pentru stabilirea domiciliului ... (vezi toată discuția)