avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... lncredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

lncredintare minor

buna ziua.am avut o relatie de 6 ani din care a rezultat o fetita.in urma neintelegerilor dintre noi,am pus capat acelei relatii si am parasit domiciliul fara a-mi putea lua fetita.el a castigat custodia dar acum nu mai are un loc de munca stabil si nici fetita nu creste intr-un mediu prielnic educatiei ei.am urmatoarea intrebare,eu nu muncesc cu contract dar mama mea da,ea ar putea sa o ia in grija ei pana rezolv eu cu contractul de munca?si ce ar trebui sa fac?va rog frumos dati-mi un sfat.va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2016
smary12, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:18, 25 Ianuarie 2016
complet:C1
tip solutie:admite cererea
solutia pe scurt:adimte cererea
document:hotarare scrie numarul si data
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2016
smary12, utilizator
Da, i-a admis cererea și nu mai sunteți un termen pt cale de atac. Ați putea contesta în anulare dat fiind faptul ca v-a citat unde nu locuiți dacă știa asta și v-a citat cu rea-credinta. Asta înseamnă dacă se va admite, ca o veți lua de la capăt cu procesul.
Va trebui sa îl acționați în judecata pt a avea un program cu copilul dvs.
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare custodie dumbadaniel dumbadaniel Am o fetita de 7 ani care se afla de 2 ani in custodia mamei. Fosta sotie ma ameninta ca vrea sa renunte la custodia copilului, pe motiv ca nu se poate ocupa ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor ciresicam9 ciresicam9 buna ziua, am 2 copii si sunt divortata , in vara anului trecut s a dat rezolutia sentintei definitiva si irevocabila ,stabilirea domicilului minorilor la ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliul tatalui - locul exact unde este dus minorul CostinIancu CostinIancu Buna ziua, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului de vizita a fetitei noastre (in varsta de 4 ani) si pentru stabilirea domiciliului ... (vezi toată discuția)