grace_r a scris:
namiru:
si daca lispesete acel stagiu de 2 ani, eu inteleg ca persoana respectiva are totusoi cu restul de stagiu indeplinite conditiile de pensionare.
Am inteles corect?
Foarte corect. Mi se pare un abuz, incalcarea drepturilor.
Au justificat ca, pentru perioada respectiva trebuie sa existe o justificare: daca firma nu a platit, atunci sa dea firma in judecata...... .
Tot ei au spus ca, in alte timpuri (nu stiu care ) omul dadea o declaratie pe propria raspundere si renunta la perioada respectiva, adica nu avea pretentia sa fie luata in calcul. Dar acum, spun ei, nu se mai practica asa ceva, pentru ca , daca ei ar calcula, asa, fara acea perioada, ar putea fi dati in judecata ulterior, ca , nu au avut rabdare sa se aduca justificare pentru perioada respectiva si astfel i-au denaturat stagiul de cotizare.
Au avut cazuri de genul acesta, spun ei. Ma intelegeti? Astfel ca, m-au respins cu dosarul omului.
Cred ca ar trebui sa trec peste ei si sa merg la judet cas, asta e singura solutie. Poate astia de la municipiu (punct de lucru cas) nu vor sa se complice, nu stiu cum sa interpretez.