avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare carnet de munca

Buna ziua,

In urma cu cateva zile mi s-a terminat contractul pe care il aveam pe perioada determinata si am cateva intrebari:
1. De la societate mi se spune ca nu-mi pot aduce Carnetul de munca la sediul firmei (acolo unde l-am depus) pentru a mi=l inapoia. Ma trimit sa mi-l ridic singura. Cum fac sa-mi recuperez carnetul de munca? Nu e obligatia angajatorului sa ti-l inapoieze?
2. Daca am lucrat 8 luni la aceasta societate trebuie sa merg si la cealalta societate "de dinainte" pentru a-mi completa acea adeverinta care adevereste contributia la somaj? Daca da, firma "de dinainte" imi completeaza contributia pentru 4 luni sau pentru ultimul an lucrat la ei
Va rog din suflet dati-mi si mie un raspuns. Sunt in mare ceatza:sorry:
Cel mai recent răspuns: ella_v , utilizator 11:04, 7 Octombrie 2009
Multumesc inca o data. Am rezolvat problema... am sunat mai intai la Casa de Pensii Bucuresti si pe baza CNP-ului mi-au confirmat ca l-au trimis la ITM insa cei din urma nu prea aveau habar :) . Multumiri inca o data .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp de la terminarea preavizului trebuie sa mi se aduca, cartea de munca (legal) dorali dorali am terminat preavizul pe data de 16-11-2009, dar nu am primit deciziile de incetare a activitatii,nici astazi 25-11-2009. vreau sa stiu in cat timp (legal) ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte munca mari68 mari68 Buna ziua, Am lucrat la o firma de telefonie cu sediul central in Bucuresti si cu magazin in Timisoara. In data de 16.09.08 mi-a incetat contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Adeverinta somaj + salar doodah doodah Buna ziua, Am si eu o problema si sper sa ma puteit ajuta. Am lucrat la o societate, a carei patron a decis sa ma trimita in somaj. Mi s-a inchis cartea de ... (vezi toată discuția)