avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum putem scapa de remontarea repartitoarelor de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum putem scapa de remontarea repartitoarelor de căldură

O asociație de proprietari care nu mai dorește iar repartitoare (am renunțat la ele de 4 ierni si ne este foarte bine fără ele ) cum poate sa scape de aceasta ,,obligativitate" ?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2016
alvorada, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:55, 10 Februarie 2016
alvorada a scris:
O asociație de proprietari care nu mai dorește iar repartitoare (am renunțat la ele de 4 ierni si ne este foarte bine fără ele ) cum poate sa scape de aceasta ,,obligativitate" ?

Pai daca ati renuntat de 4 ani si considerati ca este bine, ati scapat de repartitoate. Acum de cine vreti sa mai scapati? Cine va obliga sa reveniti?
Legea nr. 121/2014 privind eficienţa energetică, Adriantot !!!
Cu scuze ca va intreb asa dar a venit legea la dumneavoastra!?#-o Ati primit la asociatie vreo notificare de la o autoritate ca trebuie sa va montati acum repartitoare? Firesc poate ar trebui ca primariile sa notifice fiecare asociatie, sa vina cu precizari, sa ofere sprijin...
Imi pare rau ca nu am citit legea. Nu stiam de existenta ei. SPUNETI-MI: daca intr-un bloc au fost montate aceste repartitoare, dar de cca 3 ani nu se mai iau in considerare, plata facandu-se la pausal. Legea respectiva obliga citirea si distribuirea cheltuielilor conform citirii????(s-au obliga doar la montarea lor????)
Nu ,inca nu a venit ceva de la primariile de sector , dar toata lumea din primarie comenteaza despre aceste repartitoare si despre obligativitatea remontarii lor din dec 2016 .
Am suferit foarte mult dupa montarea primelor in 2007 ,diferentele intre apt erau foarte mari ( apt 3 cam - 500 ron,apt 2 cam -180 ron si alt apt 3 cam 104 ron ) adica erau avantajati doar cenzorul ,administratorul si ex presedinte,in rest toti platea mult de tot .
Ex ,acel apt cu 2 cam -180 ron nu deschidea niciodata caloriferele si platea decat partile comune ,pe cand ex cenzorul de la 3 cam nici macar aceste parti comune nu le platea ...
Oamenii sunt foarte dezamagiti cand comenteaza despre repartitoare !
Nu stiu cum se poate sa nu le remontam ?

Alte discuții în legătură

De cand se aplica utilizarea repartitoarelor de caldura. locuiesc ... mihail_cojocaru@yahoo.com mihail_cojocaru@yahoo.com De cand se aplica utilizarea repartitoarelor de caldura. Locuiesc intr-un imobil ( bloc ) 4 etaje iar asociatia de proprietari se opune aplicarii legii. ... (vezi toată discuția)
Repartitoare bambi.2010 bambi.2010 va rog sa ma ajutati cu un raspuns pt urmatoarea situatie - in urma cu 2 ani mi-am rebransat apartamentul si am instalat repartitoare de la ista cu citire ... (vezi toată discuția)
Administratorul blocului nu este de acord cu montarea repartitoarelor. anomism anomism Administratorul blocului in care locuiesc nu este de acord cu montarea repartitoarelor de caldura si nu inteleg motivul acestuia. Cf legii 121/2014 privind ... (vezi toată discuția)