Sunt student in anul 2 la Universitatea Politehnica Bucuresti , parintii mei au divortat si tatal meu nu ma mai sustine financiar . Mama mea , a fost la tribunal pentru pensia alimentara si procesul nostru va fi peste 3 zile . Tatal meu este pensionat pe caz de boala , si are o pensie de aproximativ 1100 lei .
Care credeti ca va fi verdictul acestui proces? Este obligat sa imi dea pensie alimentara atata timp cat sunt student la zi , nu ? Ideea este , ca , datorita faptului ca ne descurcam destul de greu momentan , am optat pentru a nu avea avocat din oficiu .
Imi puteti da un exemplu , cat de cat oficial , a ceea ce va trebui sa spun in fata instantei ?
Nu se pierd, îi moșteniți.
:oops:
@Ajut_Copii, folosirea mai multor semne de exclamare și întrebare decât e necesar, e interpretat ca ton agresiv, ceea ce contravine regulamentului.
Dnule Ajut Copii, utilizatorul nu va primi, citez "o obligatie de intretinere" ci va primi, ca urmare a actiunii sale in instanta "un drept la intretinere".
Doamna user proasta satului, e foarte corect cum am scris, și anume că va primi din partea tatălui său o obligație de întreținere, Art. 499 din NCC.
Dar bine, asta e din seria, țara arde și babele se piaptănă :beer:
Pensie alimentara
ovibug68
Buna! E un subiect mai sensibil,dar poate pot primii ceva informatii vis a vis de situatia in care ma aflu.Concret,in urma cu 5 ani ,am aflat ca am un copil,in ... (vezi toată discuția)