avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Documente ce trebuie facute la nasterea unui copil- ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Documente ce trebuie facute la nasterea unui copil- mama- cadru didactic

toate actele ce trebuie facute: dosar de indemnizatie, alocatie, stimulent de insertie, prima de la sindicat, prima de un salariu
toate beneficiile ce mai sunt valabile in 2016
multumesc
Cel mai recent răspuns: Zaharia Daciana , utilizator 15:40, 29 Ianuarie 2019
freelis: corect multumesc mult
tudorvaleriu: da angajatorul trebuie sa scrie datelele, dar la sv ce cer copii conform cu originalul (dovada a folosirii celor 126 zile)
Asta pentru ca acum Prim-ministrul vrea sa reduca cantitatea de hartii cerute de autoritati.
@ kissvisylove

Mai jos gasiti un document emis de ANPIS - for superior AJPIS-urilor,acre contine si documentele necesare pentru a beneficia de indemnziatia pentru CCC :
Cum se obţin beneficiile de asistenţă socială 2015
[ link extern ] /
Se poate afla anul cand sa nascut un copil?
Bună ziua! Mă numesc Zaharia Daciana, sunt din jud.Timis si sunt invatatoare.In iulie 2018 am nascut o fetiță si as vrea să vă intreb dacă este valabilă legea prin care pot beneficia de un salariu mediu din partea Unității de invatamant unde lucrez. Dacă da, ce acte trebuie să depun .Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc MisuMiha MisuMiha Buna ziua. Nelamuririle mele sunt legate de concediul prenatal/postnatal si indemnizatia de crestere a copilului. Povestea mea pe scurt este ... (vezi toată discuția)
126 de zile de concediu maternitate? marta946 marta946 Buna ziua, Cele 126 de zile de concediu pre-natal se pot imparti inainte si dupa nastere dupa cum vrea gravida? Cele 126 de zile se platesc cu 85% din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil roxanarox roxanarox Buna ziua!ma numesc roxana si va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns....luni pe data de 16 iunie implinesc 1 an la locul de munca si doctorula programat ... (vezi toată discuția)