avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Constructie rampa intrare in bloc pentru persoana cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Constructie rampa intrare in bloc pentru persoana cu dizabilitati fizice

Buna ziua,

va rog frumos daca cineva stie sa ma indrume in cazul in care bunica mea este acum paralizata si nu se mai poate deplasa decat in fotoliul rulant, iar administratia blocului mi-a refuzat construirea unei rampi invocand costurile ridicate, cu toate ca spatiul necesar exista, ce pot intreprinde pentru a reusii sa fie construita aceasta rampa?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Gheorghe_B , utilizator 20:51, 18 Iunie 2020
nici eu nu cred ca este necesara autorizatia de constructie pentru rampa de handicapati. Aveti vreo prevedere legala in sensul contrar parerii mele?
Nu cred că e nevoie de birocrația firmangiilor. Dacă intri în colimatorul firmangiilor e mai mare daraua ca ocaua.
Dacă se face numai din fier atunci nu trebuie autorizație.

cyan a scris:

Rampa poate fi din beton sau confectie metalica. Ideea este ca trebuie autorizatie de constructie, prouect, costa mai mult proiectul si obtinerea autorizatiilor decat rampa!

Este lege din 2000 refăcută în 2013.

DinuX a scris:

nici eu nu cred ca este necesara autorizatia de constructie pentru rampa de handicapati. Aveti vreo prevedere legala in sensul contrar parerii mele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construirea unei rampe pentru persoanele cu handicap este posibilă? TLG TLG Bună ziua. Am și eu o intrebare. Există vreo lege care să oblige asociația de proprietari să construiască o rampă pentru persoanele cu handicap? Pe ... (vezi toată discuția)
Obligație plata investiție rampa acces mamimanuma mamimanuma Buna ziua! Sunt proprietar al unui apartament intr-un bloc, As avea rugămintea de a-mi spune daca pot fi obligată legal de către asociatie să plătesc o ... (vezi toată discuția)
Rampa pentru persoane cu handicap fizic mikifulgutz mikifulgutz Va rog mult, ajautati-ma si de aceasta data asa cum ati facut-o de atatea ori. La parterul scarii mele este inchiriat un apartament, unul din chiriasi ... (vezi toată discuția)