proprietaru a scris:
Nu inteleg de ce oamenii nu pretuiesc si frumosul..chiar daca se mai plateste pt asta
De acord cu Dvs, dar daca aruncati o succinta privire la piramida lui Maslow, veti observa cam pe unde se situeaza aceasta admirabila nevoie umana, fata de baza existentiala... Si-apoi, "beauty is in the eye of the beholder", apropo de subiectivismul aprecierii frumosului.
Daca ar exista acest sistem de recirculare, n-ar fi nevoie de punct de acces in retea. Si mai presus de orice, nimeni nu ma poate obliga sa ma supun unor clauze aditionale ale unui contract, daca nu mi-am dat acceptul. Bine-nteles cu exceptia cazului cand sunt consumator captiv si semnez in cunostinta de cauza. Aici nu cred ca este cazul; o minoritate mai mult sau mai putin reprezentativa a asociatiei a decis pt toti. Daca primaria a agreat proiectul si il vede de utilitate publica, n-are decat sa-l branseze in sistemul public. Daca nu, este nevoie de acceptul membrilor asociatiei, pt ca poate dna Marioara ,din pensia ei minima , prefera sa subziste decat sa se stinga privind o fantana arteziana,nu?