Cu tot respectul, nu vad unde am scris ca trebuie sa aiba copii. Cand am scris am avut in vedere art citate mai jos din codul civil raportat la ce a citat doamna din spusele sotului
sustine el, nu poate face fata psihic vietii de familie si ar dori sa mai amane acest moment.
Familia Art. 258
(1) Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre soti, pe egalitatea acestora, precum si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea si educarea copiilor lor.
(2) Familia are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului.
(3) Statul este obligat sa sprijine, prin masuri economice si sociale, incheierea casatoriei, precum si dezvoltarea si consolidarea familiei.
(4) In sensul prezentului cod, prin soti se intelege barbatul si femeia uniti prin casatorie.
Casatoria Art. 259
(1) Casatoria este uniunea liber consimtita intre un barbat si o femeie, incheiata in conditiile legii.
(2) Barbatul si femeia au dreptul de a se casatori in scopul de a intemeia o familie.
(3) Celebrarea religioasa a casatoriei poate fi facuta numai dupa incheierea casatoriei civile.
(4) Conditiile de incheiere si cauzele de nulitate ale casatoriei se stabilesc prin prezentul cod.
(5) Casatoria inceteaza prin decesul sau prin declararea judecatoreasca a mortii unuia dintre soti.
(6) Casatoria poate fi desfacuta prin divort, in conditiile legii.
Facutul de copii e oarecum o urmare fireasca dupa casatorie, ca nu vrei sa faci, ca nu poti si celalalt doreste, poate fi motiv de divort, ca si in acest caz.
Oricum , nu vb de contractarea unui credit la banca , iar doamna e deja insarcinata, nu a venit cu un pisic in casa pe care sotul nu vrea sa il pastreze.