avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inregistrare convorbire telefonica privata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inregistrare convorbire telefonica privata

Buna seara si Hristos a Inviat!

Se poate inregistra o convorbire telefonica privata, in care eu sunt unul dintre interlocutori? Cu anuntarea prealabila a celuilalt interlocutor, evident.
Este legal?
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2016
MashaD, utilizator
Nu :) chiar daca e ziua copilului. Nu cat timp fosta se preocupa asa de viata dumneavoastra sentimentala.
Va spun din ce am vazut la multe cuploru divortate, mai apropiata va fi fata de sotia dumneavoastra decat de mama ei, daca aceasta are maturitatea sa lipseasca pentru binele copilului. Va sti ca a fost acolo cu sufletul dar nu fizic ca sa nu ii faca probleme.
Sunt cupluri unde tatal mai are inca doi copii cu actuala sotie si totusi aceasta nu merge la evenimentele primului copil si totusi are o relatie exceptionala cu acesta. Insa cand din serbare copilul ajunge sa traiasca circ, se indeparteaza de toti. Ca lui nu-I pasa ca a inceput tata sau a inceput mama. Lui ii pasa ca e facut de rusine
Ce e important pentru dumneavoastra acum este ca fata sa se simta asa bine la dumneavoastra si sa capete atata siguranta in dumneavoastra incat singura sa zica ca ramane sau ca vrea sa locuiasca cu dumneavoastra. Si atunci deschideti actiune, e audiata minora si sansele foarte mari sunt sa o luati acasa daca, daca copilul vrea la dumneavoastra.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul copilului de a petrece timp cu tatal - ce e de facut? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Dupa cum mentionam si in alte topicuri de pe acest forum, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului meu de vizita a fetitei ... (vezi toată discuția)
Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)
Alienare parentala! AlexEnder AlexEnder As dorii sa stiu cum pot combate alienarea parentala, tinanad cont ca am respectat toate obligatiile deciziei judecatoresti, fosta sotie respectand doar in ... (vezi toată discuția)