avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inregistrare convorbire telefonica privata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inregistrare convorbire telefonica privata

Buna seara si Hristos a Inviat!

Se poate inregistra o convorbire telefonica privata, in care eu sunt unul dintre interlocutori? Cu anuntarea prealabila a celuilalt interlocutor, evident.
Este legal?
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2016
MashaD, utilizator
@When - Stimate domn, doriti sa va invit si nu stiati cum sa o spuneti? :)

Sigur ca avem toate cele stabilite, nu inteleg unde anume doriti sa ajungeti cu aceste intrebari...doar nu va asteptati sa va dau aceste detalii aici.
Nu as spune nu la o petrecere =D>
Vroiam sa vad cat de adevarata este pentru dumneavoastra povestea cu logodnica. dumneavoastra aveti una, fosta are si ea un logodnic, ce coincidenta.
Si dupa divort multi sar in alte relatii si desi nu simt, pentru a arata seriozitatea lor se logodesc pentru urmatorii ani pana se despart.
Dar inteleg ca nu e cazul dumneavoastra pentru ca in cel mai scurt timp logodnica va deveni sotie, pana la sfarsitul verii sa zicem?
Da, cred ca in instant ar creste sansele. Domnul cu sotia. In momentul de fata nu cred ca e privita ca o logodnica ci I se spune concubine. Mai multe sanse are un tata asezat la casa lui cu o sotie decat un tata cu o concubina.

Hahaha, nu e nicio coincidenta, e modelul "Eu sa nu fiu mai prejos".
Mai exact, avocatul meu a mentionat-o pe logodnica in chemarea in judecata ( de alfel, logodnica fiind si martorul meu) si a precizat despe fosta sotie ca are un concubin.

Dupa ce fosta a primit chemarea in judecata, a spus si ea, cu prima ocazie, ca are tot logodnic, in schimb pe logodnica mea din concubina nu o mai scoate :) (concubina este un termen negativ, in ochii multora, insa atata timp cat concubinajul este recunoscut legal, nu e ceva de blamat).

Garantat ca vom fi deja casatoriti pana se incheie procesul.
E posibil sa conteze faptul ca vom fi casatoriti cel putin din punctul de vedere al stabilitatii tatalui (care nu obliga copilul sa-i cunoasca toate prietenele/iubitele/concubinele etc).
oricum, chiar daca va e sotie, tot nu se schimba faptul ca ar trebui sa stea departe de fosta sotie.
De acord, dar daca situatia e de asa natura - de ex.la serbarea copilului de lagradi - n-ar trebui sa vin insotit?

Alte discuții în legătură

Refuzul copilului de a petrece timp cu tatal - ce e de facut? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Dupa cum mentionam si in alte topicuri de pe acest forum, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului meu de vizita a fetitei ... (vezi toată discuția)
Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)
Alienare parentala! AlexEnder AlexEnder As dorii sa stiu cum pot combate alienarea parentala, tinanad cont ca am respectat toate obligatiile deciziei judecatoresti, fosta sotie respectand doar in ... (vezi toată discuția)