Se poate inregistra o convorbire telefonica privata, in care eu sunt unul dintre interlocutori? Cu anuntarea prealabila a celuilalt interlocutor, evident.
Este legal?
Nu as spune nu la o petrecere =D>
Vroiam sa vad cat de adevarata este pentru dumneavoastra povestea cu logodnica. dumneavoastra aveti una, fosta are si ea un logodnic, ce coincidenta.
Si dupa divort multi sar in alte relatii si desi nu simt, pentru a arata seriozitatea lor se logodesc pentru urmatorii ani pana se despart.
Dar inteleg ca nu e cazul dumneavoastra pentru ca in cel mai scurt timp logodnica va deveni sotie, pana la sfarsitul verii sa zicem?
Da, cred ca in instant ar creste sansele. Domnul cu sotia. In momentul de fata nu cred ca e privita ca o logodnica ci I se spune concubine. Mai multe sanse are un tata asezat la casa lui cu o sotie decat un tata cu o concubina.
Hahaha, nu e nicio coincidenta, e modelul "Eu sa nu fiu mai prejos".
Mai exact, avocatul meu a mentionat-o pe logodnica in chemarea in judecata ( de alfel, logodnica fiind si martorul meu) si a precizat despe fosta sotie ca are un concubin.
Dupa ce fosta a primit chemarea in judecata, a spus si ea, cu prima ocazie, ca are tot logodnic, in schimb pe logodnica mea din concubina nu o mai scoate :) (concubina este un termen negativ, in ochii multora, insa atata timp cat concubinajul este recunoscut legal, nu e ceva de blamat).
Garantat ca vom fi deja casatoriti pana se incheie procesul.
E posibil sa conteze faptul ca vom fi casatoriti cel putin din punctul de vedere al stabilitatii tatalui (care nu obliga copilul sa-i cunoasca toate prietenele/iubitele/concubinele etc).