avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor nastere copil in caz de demisionare.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor nastere copil in caz de demisionare.

Buna ziua. Am fost informat de la resurse umane ca voi primi un ajutor pentru nastere copil. Mi sa spus ca acei bani vor fi depusi in cont in aceiasi zi in care se va face si plata salariului, adica pe data de 10 mai. Intrebarea mea este, daca vreau sa demisionez pana la acea data, adica pana la data de 10 mai, voi mai primii acei bani? Sau in cazul in care voi vrea sa intru in concediu de creste copil pe o perioada de 2 ani, mi se va suspenda contractul? Mentionez ca unitatea de care vorbesc apartine de privat, cu care am contract si lucrez din luna februarie anul acesta, acesta fiind un job part-time, serviciul meu de baza fiind la stat, la care am cativa ani vechime. Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns
Sa inteleg ca daca doresc depunerea indemnizatiei in cont bancar atunci nu mai este nevoie sa anunt pe nimeni de schimbarea domiciliului, nu!? Iar daca sotia are viza de flotant pe o alta adresa decat cea din domiciliul actual, iar eu am viza pe domiciuliul actual, are vreo importanta atunci cand depun actele pentru CCC, sau daca depun actele si eu am viza de flotant pe o oarecare adresa are vreo importanta la depunerea dosarului? Am pus atatea intrebari din cauza situatiei in care ma aflu. Stau in chirie de doua luni si ceva, proprietarul inca nu a inregistrat contractul la finante ca sa pot beneficia de decont de la servici. As vrea sa imi schimb chiria deoarece nu imi convin niste lucruri, insa nu stiu cum sa fac cu viza de flotant, sa vorbesc cu proprietarul sa imi faca el, sau pot gasii pe altcineva ca sa imi faca viza de flotant... Imi cer scuze daca nu m-am facut inteles in totalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot depunde dosar indemnizatie crestere copil la alta locatie decat cea de domniciliu? Thomas81 Thomas81 buna ziua! in curand urmeaza sa nasc, momentan nu locuiesc la domiciliul din CI si doresc sa-mi fac viza de flotant in alta locatie. pot depune acolo dosarul ... (vezi toată discuția)
Refuz dosar de indemnizatie Gabriela_F Gabriela_F Buna ziua, Este legal sa mi se refuze dosarul de indemnizatie (depus pe numele meu, avand mai mult de 12 luni lucrate anterior nasterii si toate documentele ... (vezi toată discuția)
Unde se declara copilul daca c.i mama este in sect.4 si nasterea in sect.2. blueice blueice Buna ziua, M-am lovit de o alta problema. Domiciliul din C.I. este in sector 4 dar locuiesc efectiv in sector2, copilul se va naste in sector 2. 1.La ce ... (vezi toată discuția)