avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vecin bolnav psihic, amenintari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vecin bolnav psihic, amenintari

ma numesc george 35 ani casatorit asteptam un bebeu locuiesc la tara. Ma confrunt cu o situatie cam nu stiu cum sa o numesc stresanta,sau grava .In sensul ca la 3 case de mine locuieste un schizofrenic in varsta de 27 de ani care ma tot ameninta ca ma omoara la toata lumea am fost la politie ridica din umeri au stat de vorba cu el nici nu i pasa de ei inca fiind si mai amenitator fata de mine dupa aceea politia mi aspus ca poate decat sa l interneze numai cand devine violent dar problema este ca se intoarce dupa 2 sptamani si tot circul se repeta nu stiu ce sa fac
Cel mai recent răspuns: george8135 , utilizator 13:56, 22 Iulie 2016
Buna ziua , Consider ca se poate ajunge la o decizie de internare intr-un spital special pentru cei "veseli" ; in urma unei evaluari de catre o comisie medicala de specialitate .
patrascu razvan a scris:

Se pot dispune masuri preventive impotriva lui si cand UP o sa fie finalizata poate fi trimis in judecata si condamnat.


Ce sa-l condamne daca el e cu probleme psihice si iresponsabil? Mai degraba sa-l trimita la spitalul de psihiatrie.
Eu chiar imi pun intrebarea daca omul asta o fi avand rude. Parca greu mi-ar veni sa cred ca nu are chiar pe nimeni, ca e singur in lumea asta. O avea familie? L-or fi abandonat?
are rude dar sant la fel ca el si ce decizie sa ia niste schizofrenici pentru altul ca ei le am propus sa l interneze mi au raspuns ca nu i bolnav inca iau spus si lui de sugestia mea iar acum nebunul spune la toti vecinii ca vreau sa l duc spital sa il omoare..... situatie de nedesris....
Am inteles. Atunci ar trebui contactati cei de la Protectia sociala din judetul respectiv si ei trebuie sa se ocupe, sa va sprijine ca e treaba lor...mai ales ca sunteti mai multi vecini pe care va afecteaza situatia.
Politia nu stiu cat de mult se implica in cazuri de genul asta.
noi ispravi ale nebunului!!!! a intrat peste niste consateni in curte noaptea amenintandu i cu moartea acestia sesizand politia din localitate si primaria primind ca si raspuns ca va fi monitorizat asta fiiind acum 2 saptamani . iar de atunci nebunul umbla prin tot satul spuna nd la toata lumea ca ma omoara pe mine si pe ceilalti care au fost peste ei in curte. Oare trebuie sa ne mutam din aceasta localitate ca sa putem trai. Ca bag de seama ca nebunii sant liberi iar noi stam sechestrati la domiciliu ziua si noaptea ne pazim loccuinta. Simt ca cedez nervos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schizofrenic periculos george8135 george8135 buna ziua. santem un grup de cetateni dintr o localitate din aceasta prea frumoasa Romanie unde nebunii sant considerati, o specie pe cale de disparitie si ... (vezi toată discuția)
Hartuire vetx vetx sora mea este hartuita telefonic si prin mesaje tip sms de fostul sot bolnav de schizofrenie...care sunt caile legale de a-l acuza de hartuire ? (vezi toată discuția)
Amenintare RIMi RIMi Buna seara! Fratele meu, a fost inchis in decursul a 10 ani atat in inchisoare in Romania cat si in strainatate, precum si intr-o clinica de psihiatrie din ... (vezi toată discuția)