cereti presedintelui datle asociatiei pentru ca firma care executa lucrarea sa faca factura pe numele acesteia, precum si certificat de garantie pentru aceasta lucrare. dupa care va infiintati la asociatie cu factura, chitanta si copie dupa acestea (pe care presedintele sa scrie ca a primit originalele acestor documente si sa semneze, scriindu-si si numele citet si functia in asociatie) pentru ca acesta sa dispuna administratorului sa va deconteze banii in numerar sau prin compensare
Va multumesc!!!
Va multumesc tuturor pt sfaturi. Nu stiu ce sa fac, astazi am fost la asociatie si am vb cu presedintele. Ne-am dus la vecini cu intentia de a incerca sa ajungem la o solutie. Presed. le-a spus ca o sa-i debranseze de la caldura daca nu isi schimba tevile verticale. Acesta a incercat sa intreaca nota, pt a vedea rezultatele. Vecinii au zis ca o sa le schimbe sapt asta. Daca nu le schimba ei, le schimb pe banii mei si lor sa terminam odata balciul ca m-am saturat de mizeriile care se fac. Apropo de asigurarea de locuinta, recomandati-mi va rog o firma de asigurari daca se poate. Va multumesc anticipat.
~ final discuție ~