Buna ziua. Sunt insarcinata in luna a V-a si poate ma ajuta cineva cu calcularea indemnizatie pentru cresterea copilului. Eu lucrez ca si angajat la o firma de unde stiu deja ca voi lua 85% din salariul meu pe ultimele 12 luni.
Problema este ca pe langa serviciul zilnic am mai inregistrat venituri din urma unui site(publicitate, afiliere). Aceste venituri provin din strainatate (Google - Irlanda si Amazon -SUA) i-am primit prin transfer bancar si pentru care am depus deja declaratia 201 la Anaf. Astept inca decizia sa platesc impozit.
Mentionez faptul ca veniturile au fost pe persoana fizica, nu PFA sau Firma.
Eu vreau sa stiu: Aceste venituri din strainatate se calculeaza la indemnizatia pentru cresterea copilului?
1. La inceputul discutiei pe acest topic spuneati ca aceste venituri sunt venituri suplimentare, ca dvs. aveti venituri si in baza unui contract individual de munca (CIM).
2. Este suficient daca ati suspendat CIM si mentineti celelalte activitati cu conditia ca veniturile obtinute sa nu depaseasca 3.189 lei pe an calendaristic.
3. Cititi din nou toate mesajele si veti vedea ca ati primit raspunsurile necesare.