againstPAS a scris:
Daca ar exista si alti parinti cu o gandire ca dvs, multi copii nu ar mai avea de suferit. Cred ca este cel mai impresionant mesaj citit de mine pe acest forum care vine sa insumeze in doar doua fraze simple esenta legaturii unui tata cu copilul dupa divort. Tatal nu e un om perfect ca daca ar fi, probabil nu s-ar fi ajuns la separare, divort. Dar asa cum e el, cu bune si rele cu tatal copilului si trebuie sa stie si de mama, si de tata.
La alti parinti rezidenti nu invinge ratiunea si dragostea fata de copil, si egoismul, frustrarea si mai ales dragostea de sine!
Multumesc de apreciere, insa lucrurile nu sunt asa simple si ma ales, asa usoare.
M-am chinuit eu cu mine mult timp, ca sa-mi iasa asa intelepciune:)) (noroc cu varsta)
Am si avut noroc de doi tati (ca am doi copii din doua casatorii) cu care te poti intelege, insa unora nu li se intampla. Zic ca nu putem generaliza. Situatiile sunt absolut particulare, de-aia postarile tuturor se scriu prin prisma experientei personale si sunt asa de emotionale...