avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A tuns o femeie fara voia acesteia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A tuns o femeie fara voia acesteia

Am o cumnata care gasind pe sotul ei in masina lor, cu o femeie de moravuri usoare ,nu a batut-o nu i-a facut absolut nimic dar avand parul lung a tuns-o scurt chiar in fata ,( incat nu are decat sa se tunda f scurt,) si a dezbracat-o nud si a lasat-o sa plece asa pe strada.

Poate pati ceva ?Repet nu a lovit-o nu a bruscat-o .
NU DVS.
leus a scris:

Lasand gluma la o parte ,nu a fost niciun fel de violente ,nu a fost lipsire de libertate fiindca s-a petrecut in masina lor , aceasta a vrut sa fuga ,iar in fata masinii i-a taiat practic un manunchi de par din frunte si i-a dat jos singurul trcou pe care il avea pe ea.
[..]
Repet nu sunt loviri si alte violente!!!

adica a dvs cumnata a rugat-o frumos pe femeia cu pricina sa mai stea putin sa ii taie parul si sa ii dea tricoul jos si ea a stat?
sau cum nu au fost violente? cum poti dezbraca si tunde pe cineva fara violenta daca acesta este treaz si se opune?
si cum nu e lipsire de libertate daca a vrut sa plece si nu a lasat-o pana nu a tuns-o?

Inteleg reactia cumnatei dvs insa fiecare trebuie sa isi asume actiunile: sotul ei pe ale lui, femeia pe ale ei si cumnata pe ale ei.


De unde ati tras concluzia ca era ?
Sotia domnului nu avea dreptul sa o loveasca. Nimeni nu are dreptul sa isi faca singur dreptate.
Putea sa depuna o plangere impotriva ei pentru ca l-a violat pe sot.
Iar tunsul nu prea este tuns!
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2016
ContSters338589, utilizator
Nu cred că are în intenție să depună plângere, dar dacă o face are numai de câătigat.Pe lângă ce de mai sus se poate adăuga vătămarea corporală și lipsirea satisfacerii actului sexual
Ce a avut cu ea ? Cu sotul trebuie sa discute , doar nu l-a violat persoana ?!

Alte discuții în legătură

Viol asupra unui barbat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului? Ce parere aveti? Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu violenta fizica si verbala apm91 apm91 buna ziua! am nevoie de ajutorul dvs sa ma lamuriti intr-o situatie ciudata pentru mine. sotul meu lucreaza ca sofer de taxi.dupa o cursa,clienta n-a vrut sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , acum 2 aproape 3 luni am cunoscut pe internet o femeie ... Gabi miron Gabi miron Buna ziua , acum 2 aproape 3 luni am cunoscut pe internet o femeie in varsta de 21 de ani . Aceasta era casatorita si avea si copil insa mi a spus dupa ceva ... (vezi toată discuția)