avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A tuns o femeie fara voia acesteia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A tuns o femeie fara voia acesteia

Am o cumnata care gasind pe sotul ei in masina lor, cu o femeie de moravuri usoare ,nu a batut-o nu i-a facut absolut nimic dar avand parul lung a tuns-o scurt chiar in fata ,( incat nu are decat sa se tunda f scurt,) si a dezbracat-o nud si a lasat-o sa plece asa pe strada.

Poate pati ceva ?Repet nu a lovit-o nu a bruscat-o .


Faptul ca a trebuit sa se supuna ea la acest abominabil supliciu in locul titularei dreptului de preemptiune neexercitat.
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2016
ContSters338589, utilizator
leus a scris:

Poate pati ceva ?Repet nu a lovit-o nu a bruscat-o .


Marele nostru povestitor Ion Creanga spunea, prin gura unui personaj, Mos Nechifor Cotcariul, ca "femeia nebatuta e ca moara neferecata". De atunci au trecut mai bine de 100 de ani dar unii inca gandim la fel. In multe culturi, nu neaparat musulmane, ci chiar si la noi, crestinii, se pedepsea intotdeauna femeia infidela si nu barbatul. De ce? Din motive practice: o femeie care se culca cu 10 barbati poate face, cel mult, un copil, pe cand un barbat care se culca cu 10 femei poate face chiar 10 copii; era nevoie de soldati, barbatii erau putini.

Cumnata dvs., care in opinia dvs. "nu a lovit-o nu a bruscat-o", o sa ajunga la inchisoare in mod sigur, daca victima face plangere penala si refuza sa se impace. De ce? V-au raspuns clar unii avocati, aici este vorba de un cumul de infractiuni grave.
Aici este vorba de un obicei tiganesc cu tunsul ,taiatul nasului urechi samd. Da poate fi incadrata la tortura sau mutilare....se duce 2-3 ani la puscarie ca popa'
Poate fi si o infractiune pe legea muncii daca se autosesizeaza itm-ul :)))))
In viziunea dvs nu i-a facut nimic ,in fapt a batjocorit-o .
Adica a adus atingere demnitatii persoanei deoarece nu cred ca a venit la cumnata sa se roage sa o ciopartiasca (de trebuie sa se tunda) si nici sa o dezbrace nud .Oricum ,aceste fapte necesita ceva timp iar semnele lasate in urma impotrivirii victimei confirma faptul lipsiri de libertate - nu exista o perioda de timp dupa care se considera lipsire de libertate .
Durata de detentie depinde de cum e incadrata fapta si de cum e formulata plangere - pestelui nu o sa-i placa ca-i scad veniturile .
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2016
mottofreee, utilizator
Nu a depus nici o plingere,pentru ca , culmea cumnata avea vanatai pe ea si si-a scos cetificat medico-legal, iar cumnatul cumnatul (infidelul) a chemat-o la un apartament unde se intilneau de obicei si pentru faptul ca i-a lovit sotia , a dat-o afara si lasat-o dezbracata nud pe scarile blocului.

Pina la urma tot sotia a iesit invigatoare!!

Toate cele bune.

Alte discuții în legătură

Viol asupra unui barbat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului? Ce parere aveti? Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu violenta fizica si verbala apm91 apm91 buna ziua! am nevoie de ajutorul dvs sa ma lamuriti intr-o situatie ciudata pentru mine. sotul meu lucreaza ca sofer de taxi.dupa o cursa,clienta n-a vrut sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , acum 2 aproape 3 luni am cunoscut pe internet o femeie ... Gabi miron Gabi miron Buna ziua , acum 2 aproape 3 luni am cunoscut pe internet o femeie in varsta de 21 de ani . Aceasta era casatorita si avea si copil insa mi a spus dupa ceva ... (vezi toată discuția)